Всі новини область

Валентина Маркевич: «Україні необхідно взяти найкраще зі світових систем охорони здоров'я та створити власну»

Радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» із питань охорони здоров'я, кандидат медичних наук Валентина Маркевич відзначає, що медицина і охорона здоров'я сьогодні, з огляду на ситуацію з коронавірусом, викликають у людей в Україні основний інтерес. Вона звернула увагу на занепад системи охорони здоров'я в Україні і відтік кваліфікованих кадрів за кордон. «Свого часу Україна створила сильну школу медицини, і вона вимагала вдосконалення в плані менеджменту, залучення коштів, технічного переоснащення, корекції протоколів, але ніяк не повного і тотального руйнування. Багато що вже втрачено безповоротно. Тисячі висококласних лікарів працюють за кордоном, де вони знаходять гідне застосування і гідну оплату своїх знань та навичок. Втрачено кваліфікацію середньої медичної ланки. Закрито ряд медичних установ», - резюмувала Маркевич. Радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» із питань охорони здоров'я впевнена, що Україні необхідно взяти найкраще зі світових систем охорони здоров'я та створити власну. «У програмі партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» чимало сказано про медичну реформу і про те, яким чином повинна вдосконалюватися медична галузь в Україні. У нас є власне бачення того, яким чином матеріально простимулювати лікарів і зацікавити їх у тому, щоб свій досвід застосовувати саме в Україні, а не за кордоном. Без того, щоб держава і органи місцевого самоврядування повернулися обличчям до медиків, не може бути й мови про розвиток медичної сфери. Можна привезти ще дві сотні американських рентгенологів із середньою спеціальною освітою і змусити їх проводити реформу - але система охорони здоров'я від цього не покращиться. Необхідно думати в першу чергу про соціальне забезпечення, соціальну сферу та стимулювання праці медичних працівників. Нам необхідні докорінні зміни. Нам необхідні нові підходи, і я бачу, що їх можна впроваджувати. В першу чергу з метою порятунку української медицини. Адже в цьому - запорука порятунку людських життів», - підсумувала Валентина Маркевич.

03.02 | 09.34
Больше
Олександр Клімашевський: «Будівництво комплексів з високим ступенем переробки сировини дозволить збільшити продуктивність АПК в 5-6 разів»

Олександр Клімашевський: «Будівництво комплексів з високим ступенем переробки сировини дозволить збільшити продуктивність АПК в 5-6 разів»Радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» з розвитку фермерства та АПК Олександр Клімашевський розповів про те, що, на його думку, необхідно малому бізнесу для сталого розвитку:   «Як представник аграрної сфери, я впевнений, що, можливість отримання дешевих кредитів збереже малий бізнес і робочі місця. Ми повинні виробляти та експортувати продукцію, а у нас на експорт йде лише сировина і робоча сила. Будівництво комплексів з високим ступенем переробки сировини дозволить збільшити продуктивність АПК в 5-6 разів! І це повинно стати нашим головним завданням», - упевнений він.   Другою глобальною проблемою для бізнесу Клімашевський вважає бюрократію. «З власного досвіду знаю, сам особисто писав заяву до Волинської обласної кадастрової служби щоб взяти в оренду землю, яка приходить в занепад. Остаточної ствердної відповіді на цю пропозицію я так і не отримав. Картина гнітюча: я хочу проінвестувати в розвиток регіону, створення робочих місць, а влада в цьому абсолютно не зацікавлена».   Радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» з розвитку фермерства та АПК впевнений, малий бізнес здатний стати основою благополуччя громадян і фундаментом економіки. «У країнах, які здійснювали економічні прориви, найчастіше вводилися пільги щодо малого і мікробізнесу - такий вид підприємництва звільнявся від сплати будь-яких податків, якщо їх річний оборот не перевищував певний рівень. І я вважаю, що такий підхід необхідно застосувати і в Україні. В першу чергу, це вигідно державі! Адже такий вид підприємництва є соціально корисною місією - з одного боку підприємці забезпечують себе і свої сім'ї роботою і доходом, з іншого - вони створюють робочі місця для інших громадян. Таких громадян вважають самозайнятими і, відповідно, самозабезпечення. І держава повинна ставитися до них максимально лояльно. Саме ця категорія підприємців стане фундаментом і базою української економіки», - підсумував Олександр Клімашевський.

03.02 | 09.34
Больше
Олексій Антипович: Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» цілком може бути прохідною на виборах до Верховної Ради».

Відомий соціолог, директор Соціологічної групи «Рейтинг» - Олексій Антипович в коментарі виданню «Українська правда» поділився думкою щодо персони Бориса Колеснікова та партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». «Колесніков має певний рівень довіри і впізнаваності. Ми включили його партію в опитування, і вона показала результат в районі 0,8-1%. Але поки що цей показник – це швидше рівень підтримки самого Колеснікова. Але якщо додати до нього, як часом кажуть, певний іконостас, тобто команду, то партія цілком може бути прохідна», – зазначає Антипович. Нагадаємо, що партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» була зареєстрована 17 червня 2021 року і дані позиції в соціології можна вважати стартовими.

03.02 | 09.34
Больше
Маркіян Лубківський: «До наc не будуть ставитися з повагою, допоки ми не наведемо порядок у нашому українському домі»

Радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань зовнішньої політики, український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України Маркіян Лубківський оцінив поточні позиції країни на міжнародній арені: «Україні сьогодні необхідно зміцнитися зсередини і розвиватися економічно, політично та гуманітарно. Ми повинні досягти єдності в основних аспектах і сферах розвитку країни. Адже зовнішня політика завжди є продовженням політики внутрішньої. До нас не будуть ставитися з повагою, поки ми не наведемо порядок у нашому українському домі. І оскільки Україна - наш дім, ми повинні об'єднати зусилля так, як це було під час Євро-2012. Після цього можна буде вже говорити і про серйозні міжнародні амбіції». Крім того, на думку радника партії, необхідно знайти спільну мову з найближчими сусідами. «Ми не повинні мати відкритих питань з нашими західними партнерами, країнами, які будуть нас приймати в ЄС. Нам необхідно знайти способи протидії агресії на Донбасі, визначити модальність відносин з Білоруссю. Хоча це і непросто, але ми повинні прагнути цього», - зазначив Маркіян. Що стосується зустрічі Володимира Путіна і Джо Байдена, Лубківський вважає, що від неї не варто очікувати занадто багато. «Це була перша зустріч-знайомство. Як правило, результати зустрічей і самітів на такому рівні проявляються протягом наступних півроку. Тому перші висновки робити поки зарано. Необхідно уважно відслідковувати динаміку українсько-російського діалогу, і вже на основі подальших кроків можна буде зробити висновки стосовного того, який характер носила ця зустріч. Для нас важливо, щоб українська тема звучала сьогодні на порядку денному, в тому числі, і з вуст президента США». Підсумовуючи, Маркіян Лубківський заявив, що в питаннях зовнішньої політики Україні необхідно розраховувати виключно на свої сили. «І лише українські інтереси повинні бути альфою і омегою у вирішенні всіх питань», - підкреслив дипломат.

03.02 | 09.34
Больше
Валентина Маркевич: «Вакцинація - це вимушений захід, до якого людство повинно вдатися»

Радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань медицини, кандидат медичних наук Валентина Маркевич розповіла про те, як, на її думку, кожна людина повинна підходити до питання вакцинації від коронавируса. Вона впевнена, що будь-який громадянин, готовий вакцинуватися, повинен бути повнолітнім, і зобов'язаний вивчити інструкцію, а також всі побічні ефекти. «Наприклад, німці категорично проти, щоб вакцину AstraZeneca або CoviShield робили жінкам. Тому що виникають тромбоутворення, порушення менструального циклу і масу інших моментів. Я розглядаю як позитивні, так і негативні сторони вакцинації. На жаль, зараз ми приходимо до висновку, що це - вимушений захід, до якого людство повинно вдатися». Маркевич відзначає, що перед тим, як проходити вакцинацію, обов'язково потрібно здати клінічний аналіз крові, звернутися до сімейного лікаря, зробити УЗД і визначити свій стан здоров'я. На думку радника голови партії з питань медицини, українська система охорони здоров'я на даному етапі не готова боротися з можливими негативними наслідками вакцинації. «Є такий варіант, що ти справді не розумієш, що буде відбуватися. В інших державах, в яких є лікарняні каси, кожна людина, яка приймає рішення вакцинуватися, отримує гарантії того, що вона в будь-якому випадку отримає необхідну медичну підтримку. Там всі ускладнення контролюються і отримують негайну реакцію. Якщо в Німеччині померло 36 осіб від AstraZeneca, вони про це повідомляють. Ми побачили, як вони розслідують це. У нас нещодавно давно помер чоловік від Pfizer. Напевно ми отримаємо трактування, що він помер не від Pfizer, а від тромбоутворення, інфаркту або атеросклерозу. Хоча до цього людина була здорова», - підсумувала Маркевич.

03.02 | 09.34
Больше
Валентина Маркевич: «Вакцинуватися потрібно не в пандемію»

Радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань медицини, кандидат медичних наук Валентина Маркевич вважає, що епідемія коронавируса може закінчитися вже цієї осені. «Я прогнозую в жовтні ослаблення цієї епідемії. 2 роки живе вірус якщо він створений нерукотворним, природним шляхом». Також медик зосередила свою увагу на тому, що питання вакцини не повинно бути політичним. Цю тезу вона проілюструвала ситуацією зі Супутником-V. «Векторна вакцина Супутник-V не може бути розмінною монетою в політиці. Ми повинні чітко розуміти, що вакцинопрофілактика, медикаменти, хірургічна допомога, трансплантації, не можуть бути при політиці, все здоров'я має бути поза політикою. Якщо потрібно буде нам приймати цю вакцину як одним з природних шансів на виживання, то потрібно буде це робити. Другий момент, ми маємо не хорошу політичну ситуацію в плані збройного конфлікту, тому, природно, ми не можемо взяти і використовувати цю вакцину, але ми могли б її виробляти. Ми могли б контролювати якість цієї вакцини, ми могли б її продавати, ми могли б заробити на цьому грошей, але політика така, на сьогоднішній день, що ця вакцина не може використовуватися». Крім того, вона прокоментувала той факт, що багато українців відкладають вакцинацію і схиляються до того, щоб пройти цю процедуру восени. «Це так званий психологічний трюк відкладання своєї дії на потім. Там я, можливо, зроблю якщо щось там, якщо крайності змусять. Перш за все, щоб ви зрозуміли, потрібно вакцинуватися не в епідемію. Це найідеальніший варіант. Тобто, якщо у вас є можливість обстежитися зараз і вакцинуватися, це буде прекрасно, тому що відкрили центри. Ідіть робіть, якщо ви довіряєте цьому виробникові вакцин, яким ви будете робити щеплення»- підсумувала Маркевич.

03.02 | 09.34
Больше
Дмитро Ківа: «Наука розвиває не тільки економіку, а й інтелект нації!»

Герой України, академік НАН, (багаторічний) генеральний конструктор державного підприємства «Антонов», радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань розвитку аерокосмічного комплексу Дмитро Семенович Ківа пояснив, які кроки необхідно зробити державі для відновлення українського авіабудування. «Повинно бути прийнято вольове рішення про те, що держава надає постійну підтримку галузі. Тому що авіація і пов'язане з нею обладнання - це, з точки зору цифрових технологій, авіоніки, електроніки і різних систем, найсучасніша наука. Саме тому необхідно вже сьогодні розвивати науку і впроваджувати високі технології, в тому числі за участі національної Академії Наук України. Це дозволить розвивати не просто економіку, а й інтелект нації в цілому».   Академік переконаний, що необхідно розвивати і космічну галузь, а так само допомагати українським молодим фахівцям на міжнародних салонах, щоб посилити нашу конкурентність на ринку. «Міжнародний авіакосмічний салон буває в двох країнах - це Ле Бурже в Парижі і Фарнборо в Лондоні, і в усіх з них Борис Колесніков підтримує молодь, організовуючи щорічні тури, відправляючи кращих студентів авіаційних вузів і училищ. Це і є тим самим прикладом, коли ми вже зараз бачимо внесок коштів в розвиток нації і в розвиток високих технологій».   Дмитро Семонович також додав тезу про те, що в Україні є всі можливості і потенціал для відновлення і розвитку високотехнологічної промисловості.   «Професіоналізм і технології України не можна втратити. Для того щоб виробляти ракети або космічні апарати, знадобитися багато десятків років, при умові наявності досвіду, кваліфікації, знань і практичного застосування. Це стосується і авіаційної промисловості, і суднобудування. Ми колись будували авіаносці, найпотужніші в світі, і це треба відновити! Так як це технології, які багато країн не мають і не зможуть придбати. Це лишень дістається практичним реальним досвідом проектування, створення, виготовлення, виробництва та експлуатації. Ось коли ти все це знаєш від моменту креслення до всіляких питань, які виникають в процесі експлуатації, тільки тоді ти фахівець. А коли ти тільки хочеш починати, ти на цьому будеш набивати шишки і не один рік», - підсумував Дмитро Ківа.

03.02 | 09.34
Больше
Маркіян Лубківський - про смерть Віталія Шишова: «На кону не лише професіоналізм наших правоохоронців, а й міжнародний авторитет України»

Український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» з питань зовнішньої політики Маркіян Лубківський прокоментував резонансну новину про вбивство голови громадської організації «Білоруський будинок в Україні» Віталія Шишова. В першу чергу Маркіян висловив слова співчуття близьким загиблого. Лубківський зазначив, що українська громадськість глибоко шокована смертю білоруського активіста. «Швидке, ретельне і ефективне розслідування з боку українських правоохоронних органів має привести до встановлення та покарання виконавців і замовників цього страшного злочину». Також радник голови партії з питань зовнішньої політики підкреслив важливість даного розслідування в контексті міжнародного позиціонування України. «Слід також враховувати, що швидких результатів розслідування чекають не лише в Україні. Встановлення істини очікує стурбована міжнародна громадськість і наші партнери. Тому на кону не лише професіоналізм наших правоохоронців, а й міжнародний авторитет і імідж України», - переконаний Лубківський.

03.02 | 09.34
Больше
Володимир Варещенко: «Україна як ніколи потребує досвідчених і професійних людей у владі»

Керівник Одеської обласної організації політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Володимир Варещенко розповів про переваги свого регіону. «Одеська область вважається "морськими воротами" нашої країни, а 5 портів, розташованих на території області, цілодобово працюють для імпорту і експорту товарів по всьому світу. За своїми розмірами, Одеська область є найбільшою в Україні. Для порівняння, вона набагато більша, ніж вся Бельгія, а завдяки вдалому географічному розташуванню та сприятливому клімату, Одеська область може сміливо похвалитися своїми родючими землями, на яких ми вирощуємо, до речі не тільки популярні зернові культури, а й чудовий виноград, з якого виробляємо відомі на весь світ вина. Крім цього, Варещенко зазначив і колосальний потенціал промислового сектору. «Наша область багата надрами, в яких були виявлені чималі поклади газу, нафти, золота та інших корисних копалин. На території Одеської області розташований цілий ряд стратегічно важливих підприємств, що ведуть свою діяльність в енергетичній, нафтопереробної, машинобудівній, хімічній та інших галузях, тим самим, створюючи надійний фундамент для економічного розвитку України». Керівник Одеської обласної організації «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» переконаний, що тільки професіонали своєї справи зможуть поліпшити добробут нашої країни. «Наш головний і найбільш цінний актив − це працьовиті люди, які щодня, власним прикладом, демонструють високий професіоналізм в роботі, і бажання змінювати країну на краще. І в той час, коли Україна, як ніколи, потребує таких людей у владі, ми закликаємо об'єднатися, і спільними зусиллями будувати наше майбутнє, адже Україна - наш дім, і разом ми зможемо повернути в нього мир і розвиток».

03.02 | 09.34
Больше
У Чернігівській області стартував Всеукраїнський футбольний турнір. Переможці відвідають матч Україна - Франція

13 серпня в Чернігівській області стартував всеукраїнський дитячий футбольний турнір під патронатом ГО «Об'єднання «Україна – наш дім». Змагання проходили в трьох вікових категоріях: до 10 років, 11-14 років та 15-18 років. Турнір стартував в Чернігові в п'ятницю, 13 серпня, в молодшій віковій категорії. До початку змагань відбулося урочисте відкриття, де футболістів і уболівальників вітали організатори турніру. У перший день за перемогу боролися чотири дитячі команди ФК «Десна», ФК «Юність», ДЮСШ «Прилуки» та ФК «Чернігів». За результатами ігор у молодшій віковій групі перемогу здобула команда ФК «Юність». Друге місце дісталося команді ФК «Чернігів», а бронзовим призером стала ДЮСШ «Прилуки». Після офіційної церемонії нагородження учасники і гості змагань відвідали Музей історії футболу Чернігівщини з експозицією про найвідомішого випускника СДЮШОР «Юність» - Андрія Ярмоленка. 14 серпня на футбольних полях Прилуцького ДЮСШ були проведені матчі 2-го ігрового дня в старшій віковій групі. За результатами змагань, золоті нагороди завоювала команда ФК «Десна», срібним призером стала команда ДЮСШ «Прилуки-1», бронзу отримала ДЮСШ «Прилуки-2». В рамках завершального ігрового дня в Прилуках відбулися матчі у віковій категорії 11-14 років. Переможцем стала команда ДЮСШ «Прилуки-2», срібні медалі завоювала ФК «Юність», а бронзу - ДЮСШ «Прилуки-1». Крім кубків і медалей, кожна з команд-переможниць отримає можливість у вересні відвідати матч відбору на Чемпіонат світу з футболу-2022 - Україна - Франція на столичному НСК «Олімпійський», а також поєдинки хокейної Ліги чемпіонів.

03.02 | 09.34
Больше
З ювілеєм! З Днем Незалежності України!

Дорогі українці! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Незалежності України! За тридцять років країна пережила різні етапи розвитку, серйозні потрясіння, злети і падіння. Ми навчилися вірити, боротися і ставити амбітні цілі. Однак, Незалежність повинна підкріплюватися суб'єктністю, авторитетністю та об'єднанням заради майбутнього. Разом ми зможемо створити таку дорожню карту успішних і результативних кроків, які будуть не тільки націлені на майбутнє, але і будуть міняти сьогодення! Зі святом! З Днем Незалежності!"

03.02 | 09.34
Больше
Лідер партії, Борис Колесніков, привітав українців із 30-ти річчям Незалежності України

«Дорогі українці! Від щирого серця вітаю з Днем Незалежності України!   Наша з вами країна 30 років тому отримала державність, а разом з нею - унікальний шанс для відкриття нових перспектив і руху вперед у всіх сферах діяльності. За тридцять років країна пережила різні етапи розвитку, множинні трансформації, серйозні потрясіння, злети і падіння. Але все це лише гартувало нас з вами і зміцнювало віру в те, що спільною працею можна досягти успіху і виробити свій унікальний шлях розвитку. Адже незалежність повинна підкріплюватися суб'єктністю, авторитетністю, вмінням ставити перед собою амбітні цілі і досягати їх. Я вірю, що ми можемо демонструвати світові свою волю, амбіції, мудрість і результативність. Бажаю всім миру, міцного здоров'я і багатогранного щастя! Зі святом вас! З Днем Незалежності!»- наголосив політик

03.02 | 09.34
Больше
У Львові завершився Всеукраїнський юнацький турнір з футболу ГО «Об’єднання «Україна – Наш Дім»

У неділю, 22-го серпня, у Львові завершився Всеукраїнський юнацький футбольний турнір на призи ГО «Об’єднання «Україна – Наш Дім», матчі якого упродовж трьох днів гостинно приймав спорткомплекс фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» міста Лева. За почесні нагороди загалом у трьох вікових групах (U-8, U-12 та U-15) змагалися 14 команд ДЮСШ, ДЮСФШ та СДЮШОР Львівської області. У перший ігровий день турніру визначалися переможці та призери серед команд, сформованих з гравців U-12 (юні футболісти не старше 2009 року народження). За почесні нагороди вели боротьбу шість колективів: львівські клуби «Динамо-Левандівка», «Динамо-Левандівка-2», «Знесіння», «Сихівські Ангели» і «Динамо-Янева», а також «Юність» з Борислава. Кожен з них у класичному турнірі в одне коло зіграв п'ять поєдинків. У підсумку перше місце посіла команда «Динамо-Левандівка». Нагадаємо, підопічні Юрія Наванкевича виграли усі п'ять поєдинків з сумарним рахунком 23:4. Втім, вирішальний матч турніру, в якому «динамівці» грали проти одноліток з клубу «Юність» з міста Борислав, вийшов по-справжньому бойовим. На двох суперники забили сім голів, а фінальний свисток зафіксував звитягу «Динамо-Левандівка» з мінімальною перевагою в один м'яч – 4:3. Додамо, що бронзовими призерами  стали юні футболісти клубу «Знесіння». Ось імена усіх гравців команди-переможця турніру у вікової категорії U-12: воротар – Юрій Градовий, польові гравці – Марко Паучок, Данило Мостовніков, Ігор Никончук, Володимир Полуситок, Павло Дунас, Андрій Дуда, Денис Березяк, Юрій Либа, Владислав Сорока, Остап Шпирка, Маркіян Піхлик. Тренер – Юрій Наванкевич. У другий ігровий день змагалися чотири команди наймолодшої вікової групи U-8 (юні футболісти не старше 2013 року народження), які представляли львівські клуби «Динамо-Левандівка», «Еколенд», «Клуб Лева» та «Динамо-Янева». Команди зіграли по три матчі – по одному з кожним із суперників. І знову, як і в перший ігровий день, на полі домінували вихованці футбольної школи «Динамо-Левандівка», яких тренує молодий фахівець Андрій Сагайдак. Підопічні Андрія Сагайдака здобули три переконливі перемоги. При цьому вони в кожній грі вигравали з «сухим» рахунком: двічі відвантажували у ворота суперників по п'ять м'ячів і одного разу три, а свої володіння залишали у недоторканності. До вашої уваги склад команди-переможця турніру у вікової категорії U-8: воротар – Остап Пунда; польові гравці – Денис Бойко, Владислав Гавчак, Данило Шиндюк, Максим Яцишин, Максим Олійник, Остап Барабах, Матвій Піхлик. Cрібні медалі завоювала команда «Динамо-Янева», а бронзові – «Клуб Лева». Завершувався Всеукраїнський юнацький турнір на призи ГО «Об’єднання «Україна – Наш Дім» поєдинками команд найстаршої вікової групи U-15 (юні футболісти не старше 2006 року народження). Боротьбу вели чотири команди – львівський «Галич-Лицар», ДЮСШ Самбір, червоноградський «Футзал-Юніор» та «Янів» з Івано-Франкове. Одразу скажемо, що як і в наймолодшій віковій групі, в найстаршій також був свій одноосібний лідер. Найсоліднішу гру продемонструвала команда ДЮСШ з міста Самбір. Підопічні Андрія Габяна в кожній з трьох зустрічей показали дуже цікавий комбінаційний футбол і в принципі ні на мить не залишали сумнівів у своїй перевазі над суперником за усіма складовими гри. Як наслідок, три переконливі перемоги із загальним рахунком 16:4 і головний приз відправився до Самбора – одного з найкрасивіших міст Західної України. Золоті медалі отримали: воротар – Андрій Музика; польові гравці – Максим Вапенський, Максим Хробак, Віталій Хмелинський, Володимир Соханський, Денис Торищак, Денис Ватаманюк, Олексій Стецьків, Олег Головатий, Василь Фляк. Решта команд вікової групи U-15 виявилися приблизно рівними за майстерністю. Програвши лідеру, львівський «Галич-Лицар», червоноградський «Футзал-Юніор» та «Янів» з Івано-Франкове в матчах між собою здобули по одній перемозі та зазнали ще по одній невдачі. Тож у підсумку кожна з трьох команд набрала три очка і, згідно з Регламентом, місця з другого по четверте визначалися за кращою різницею забитих та пропущених м'ячів. Цей показник виявився найкращим у гравців львівського клубу «Галич-Лицар» («–2»), які й здобули тим самим срібні нагороди. «Бронза» у команди «Янів» («–4»), а «Футзал-Юніор» («–6»), на превеликий жаль для червоноградців, залишився без медалей.    Зазначимо, що окрім кубків і медалей, гравці команд-переможців усіх трьох вікових категорій та їхні тренери отримають можливість 4-го вересня відвідати матч відбору на чемпіонат світу з футболу-2022 Україна – Франція на столичному НСК «Олімпійський». Команди, які посіли перше місце у кожній віковій групі, нагороджені  Кубком, а гравці трьох команд-призерів – золотими, срібними та бронзовими медалями відповідно. Окрім того, пам'ятними призами відзначено найкращих гравців турніру в трьох номінаціях: «найкращий воротар», «найкращий гравець турніру» та «найкращий бомбардир». Лауреатів перших двох номінацій визначали члени оргкомітету турніру спільно з тренерами команд-учасниць. А «найкращим бомбардиром» став той гравець, який забив найбільшу кількість голів у ворота суперників загалом у всіх матчах турніру.

03.02 | 09.34
Больше
ОЛЕКСАНДР ТАТАРИНОВ «ЧЕРКАЩАНИ Є РІЗНИМИ ЗА СВОЇМ СОЦІАЛЬНИМ СТАТУСОМ, ВІКОМ, НАВИЧКАМИ ТА ВПОДОБАННЯМИ, АЛЕ ВСІ ВОНИ ЗДАТНІ ОБ'ЄДНАТИСЯ ЗАРАДИ ДОСЯГНЕННЯ ОДНІЄЇ МЕТИ − РОЗБУДОВИ УСПІШНОГО РЕГІОНУ ТА КРАЇНИ»

Керівник Черкаської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Олександр Татаринов поділився цікавими фактами про Черкащину. «Черкаська область є наймолодшою за часом свого створення, але однак є чи не найважливішою за постатями, які тут проживали. Недаремно місцеві мешканці кажуть: «земля Богдана і Тараса». Черкащина славиться тим, що територіальний центр України розташований саме тут. Саме тут знаходиться найбільша долина річки Дніпро, яка є головною артерією України».  Керівник Черкаської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»  додав, що в своєму рідному регіоні функціонує потужне промислове виробництво. «Черкащина славиться тим, що вона є важливою складовою агропромислового комплексу. Тут також присутні хімічна, переробна, та харчова промисловість, а наявність вищих навчальних закладів дозволяє підготувати спеціалістів належного рівня». Політик переконаний, що місцеві мешканці здатні об’єднатись заради розвитку своєї батьківщини.  «Черкащани є різними за своїм соціальним статусом, віком, навичками та вподобаннями, але всі вони здатні об'єднатися заради досягнення однієї мети − розбудови успішного регіону та країни. Черкащина − наш дім, Україна − наш дім».

03.02 | 09.34
Больше
У ЗАПОРІЖЖІ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЮНАЦЬКИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ ГО «ОБ’ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

27 та 28 серпня 2021 року у м. Запоріжжя відбувся Всеукраїнський юнацький футбольний турнір за призи від ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» на базі стадіону «ТОРПЕДА». На початку матчів відбулося урочисте відкриття, де юних футболістів привітали організатори турніру. За почесні нагороди загалом у двох вікових групах (U-12 та U-15) змагалися 12 команд ДЮСШ, м. Запоріжжя. Перемогу здобули команди : Перше місце ОСДЮСШОР -081 Запоріжжя, Друге місце ОСДЮСШОР 082-Запоріжжя, Трете місце ОСДЮСШОР 09 Запоріжжя. Переможці вибороли кубки, медалі і пам'ятні призи, а також були відзначені найкращі гравці турніру в трьох номінаціях: «найкращий воротар», «найкращий гравець турніру» та «найкращий бомбардир». Нагороджували переможців Представник ГО «ОБ’ЄДНАННЯ «УКРАЇНІ – НАШ ДІМ» Валерій Несчотний та Чемпіон України, майстер спорту з футболу, тренер молодіжної збірної України 1998 року Владислав Іщенко. Переможці турніру відвідають матч Україна-Франція який відбудеться на столичному НСК «Олімпійський» , 4 вересня 2021 року , а також поєдинки хокейної Ліги чемпіонів.   Футболісти та вболівальники були в захваті та подякували ГО «ОБ’ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» за організацію та проведення футбольного турніру.  

03.02 | 09.34
Больше
У Сумах відбувся Всеукраїнський дитячий футбольний турнір під патронатом ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

У футбольному центрі «Барса» відбувся турнір серед команд ДЮСШ Сумської області, за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Змагання проходили серед трьох вікових категорій: 2009, 2011-2010, 2013-2012 років народження. Команди, які зайняли перше місце у кожній віковій групі, нагороджуються Кубком, а гравці трьох команд-призерів – золотими, срібними та бронзовими медалями відповідно. Окрім того, пам'ятні призи отримали найкращі гравці турніру в трьох номінаціях: «найкращий воротар», «найкращий гравець» та «найкращий бомбардир». Лауреатів перших двох номінацій визначають члени оргкомітету турніру спільно з тренерами. Переможці турніру отримають можливість 4-го вересня відвідати матч відбору на Чемпіонат світу з футболу-2022 Україна – Франція на столичному НСК «Олімпійський». У наймолодшій віковій категорії (2012-2013 р.н) перемогу здобула БАРСА 2012 «Вікторія». У категорії 2010 - 2011 р.н «золото» взяла БАРСА 2011, а серед дітей 2009 року народження найсильнішою виявилась команда БАРСА 2009.

03.02 | 09.34
Больше
Рівненщина прийняла естафету проведення Всеукраїнських дитячих футбольних турнірів за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

На Рівненщині було проведено Всеукраїнський дитячий футбольний турнір за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». У матчах взяли участь одинадцять дитячих футбольних команд із всіх куточків регіону. Молоді гравці змагались у трьох вікових категоріях. У першій віковій групі -діти восьми років- перше місце здобула команда «Динамо Фемелі» (Рівне), друге місце – ФК Зоря, третє – ФК «Здолбунів». У другій віковій групі -діти дев’яти років - перше місце виборов ФК «Костопіль», друге – «Динамо Фемелі» (Рівне), третє – ФК «Зоря». У третій віковій групі -діти десяти років- перше місце здобула ФК «Костопіль», друге «Динамо Фемелі» (Рівне). Окрім нагород, переможці турніру отримають можливітсть поїхати у Київ, на матч Україна - Франція, що відбудеться четвертого вересня, та на матч Хокейноі Ліги чемпіонів за участю вперше українського ХК «Донбас». Під час вручення нагород голова Рівненської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Мирослав Чумак зауважив: «Розвиток спорту серед дітей та молоді є одним із приорітетів нашої команди. Спостерігаючи за тим, яка кількість батьків, дітей та простих жителів, які приходять на турніри та чуючи від них слова підтримки і вдячності, ми розуміємо - «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» на вірному шляху!  У недалекому майбутньому наша партія продемонструє країні свій потенціал та допоможе громадянам у економічному і соціальному зростанні. Діти цвіт нації, ми повинні їх підтримувати та розвивати!».

03.02 | 09.34
Больше
Закарпаття долучилося до Всеукраїнського футбольного турніру за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

З метою популяризації здорового способу життя та залучення якомога більше молоді до спорту у понеділок, 30 серпня, на міському стадіоні «Карпати» відбувся футбольний турнір серед юнацьких команд за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». Символічним завершенням літніх канікул футбольні поєдинки стали для п’яти команд: двох хустських та команд із сел Копашнова, Вишкова та Кіреш. А вони мали за що змагатися, адже переможці отримали чудовий подарунок – крім кубків та медалей юні спортсмени поїдуть до Києва на матч відбору до Чемпіонату світу-2022 між Україною та Францією. Тому і боротьба була запекла. Вправно володіючи м’ячем впевнену перемогу виборола команда ДЮСШ «Хуст-Нарцис». Другу сходинку зайняла команда з Вишківської ТГ, а третє місце посіла команда з с. Кіреш.  Голова Закарпатської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»  Дмитро Ткаченко відзначив, що подібні спортивні заходи варто проводити якомога частіше: «Адже у такий спосіб - заохочуючи дітей - ми тим самим залучатимемо їх до здорового способу життя і так зможемо виховати здорове майбутнє покоління», – зауважив політик.

03.02 | 09.34
Больше
Привітання з Першим дзвоником вихованців  «Запорізького дитячого будинку - інтернату»

Представник ГО «ОБ’ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Валерій Несчотний прийняв участь у заході присвяченому Дню знань і привітав вихованців  та колектив комунальної установи «Запорізький дитячий будинок - інтернат» для дітей з інвалідністю.    «Я вважаю, що ми повинні  приділяти особливу увагу таким дітям, вони завжди з нетерпінням чекають на гостей і в силу своїх фізичних можливостей готують різноманітні театралізовані виступи», – зауважив Несчотний.

03.02 | 09.34
Больше
В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ЗА ПІДТРИМКИ ГО «ОБ'ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

У Чорноморську відбувся черговий етап Всеукраїнського дитячого футбольного турніру серед дітей 2010 року народження. Перше місце зайняв «Чорноморець» (м Чорноморськ), срібло взяв «Днестровец» (м Білгород-Дністровськ), а третє місце завоював СК Таїрове (смт Таїрове). Керівник Одеської обласної організації партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Володимир Варещенко поділився своїми враженнями про даний захід. «Дуже складно описати ті емоції, які ми разом з дітьми пережили протягом цього дня. Для когось це була радість перемоги, для когось – досвід поразки і можливість у майбутньому виправити недоліки і помилки, повернутися сильніше і перемогти на наступному турнірі». Варещенко переконаний, що подібні змагання потрібно проводити частіше. «Хочу подякувати ГО «Об'єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» за організацію цього заходу, адже діти - це наше майбутнє, і хто, як не ми, може зробити так, щоб наші з вами діти були здорові і жили в процвітаючій сучасній Україні. У свою чергу я, як керівник Одеської обласної організації політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ», обіцяю, що таких заходів стане набагато більше». Політик привітав учасників турніру та розповів про сюрприз для переможців. «Також, хочу привітати команди, які посіли перше, друге і третє місце. Хлопці заслужили свою нагороду і тому вони поїдуть на футбольний матч Україна - Франція в Київ на НСК "Олімпійський" 4 вересня. Пишаюся вами, хлопці!», - підсумував керівник Одеської обласної організації партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
У Херсоні відбувся Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

У Херсоні протягом трьох днів, юні спортсмени  змагалися за першість у футбольному турнірі, який приурочено до 30-ї річниці Незалежності України. Змагання відбувалися на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи «Освіта» за підтримки ГО «ОБ'ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».   Сергій Тригуб, керівник обласної організації політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» відзначив важливість розвитку спорту в країні:   «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» - це нова політична сила, яка сьогодні зародилася. І одним із основних її пріоритетів є розвиток освіти і спорту, тому що саме за молодим поколінням - майбутнє держави. Україна – наш дім, і ми маємо виховувати освічену, здорову націю».   Представники 14 футбольних команд змагалися у трьох вікових категоріях. За результатами турніру, три команди-переможці, а саме «Корвет», «Освіта-2» та «Кристал-Херсон» отримали право представляти Херсонщину на Всеукраїнському футбольному турнірі.   Переможцям було вручено медалі та  кубки. Кращі воротарі та бомбардири також отримали відзнаки.   Під час поїздки для юних футболістів заплановані екскурсії по Києву. Вони відвідають футбольний матч кваліфікації Чемпіонату світу-2022 Україна - Франція, який відбудеться 4 вересня на НСК «Олімпійський», а також відвідають матч ХК "Донбас" у хокейній Лізі чемпіонів.

03.02 | 09.34
Больше
Діти об'єднали Україну під час Всеукраїнського футбольного турніру, а переможці зустрілися у столиці

Протягом серпня футбольні поля областей Півдня, Півночі, Заходу і Сходу України приймали турнір, який був організований ГО «Об'єднання«УКРАЇНА – НАШ ДІМ». Більш ніж 1500 юних футболістів по всій Україні боролися не лише за призові місця і нагороди, а й за унікальну можливість побувати на матчі відбору на Чемпіонат світу з футболу-2022 Україна - Франція, який відбувся 4 вересня, на НСК «Олімпійський», а також підтримати ХК «Донбас» у матчі Хокейної Ліги чемпіонів, який відбувся 5 вересня в столичному Палаці Спорту. Всеукраїнський футбольний турнір був проведений у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Львівській, Одеській, Рівненській, Херсонській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Харківській та Закарпатській областях. Основна мета турніру - популяризація не лише футболу, а й здорового способу життя в цілому. Сьогодні, в еру цифрових технологій і загальної залежності від гаджетів, підростаюче покоління зовсім перестало приділяти увагу спорту. Саме тому статистика «помолодшавших» хвороб, і не тільки в Україні, зашкалює. «Здоров'я підлітків має стати частиною державних планів розвитку охорони здоров'я і предметом пильної уваги з боку відповідних держструктур. Це проблема загальносвітового масштабу. Згідно з оцінками ВООЗ, лише кожен п'ятий підліток у світі займається спортом. Необхідно, щоб активний спосіб життя пропагувався на найвищому рівні, в тому числі національними, міськими та місцевими лідерами, як засіб досягнення здоров'я і благополуччя дітей», - підкреслив Борис Колесніков, засновник громадської організації «Об'єднання «УКРАЇНА - НАШ ДІМ». Усі юні переможці Всеукраїнського футбольного турніру, а їх було понад 400, зустрілися в столиці України, щоб не лише відвідати футбольний матч та хокейну гру, а і оглянути всі визначні пам'ятки та історичні місця Києва. «Такі Всеукраїнські спортивні заходи не тільки прищеплюють любов до спорту, але і дають можливість підліткам поспілкуватися зі своїми однолітками із різних областей країни. Наші з вами діти - це майбутнє нашої країни. Ми повинні чути їх уже сьогодні, а вони, в свою чергу, повинні вміти комунікувати один з одним, щоб вміти скласти свою думку про Україну», - підкреслив глава об'єднання. ГО «Об'єднання« УКРАЇНА - НАШ ДІМ» проводитиме Всеукраїнський футбольний турнір на постійній основі, а також найближчим часом організує в школах країни загальні ознайомчі уроки «Здоровий ти - здорова Україна», куди будуть запрошені учасники та переможці першого футбольного турніру.

03.02 | 09.34
Больше
«АПК, ТУРИЗМ, ЛОГІСТИКА, ПЕРЕРОБКА ТА ІТ-ТЕХНОЛОГІЇ - ЦЕ ОСНОВНІ СКЛАДОВІ УКРАЇНСЬКОЇ ЕКОНОМІКИ НА НАЙБЛИЖЧІ 20 РОКІВ», - БОРИС КОЛЕСНІКОВ, ЛІДЕР ПАРТІЇ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

Про це політик заявив під час презентації масштабної програми щодо формування обласних організацій, старт якій було дано у Харкові та Сумах. «Харків - це перша столиця України, визнаний індустріальний і науково-технічний центр, місто, в якому впродовж кількох десятиліть формувалася управлінська еліта. Тому перша конференція з представлення обласного керівника проходить саме тут. У найближчі місяці у всіх областях України партія відкриє свої обласні організації, щоб вони могли ефективно донести наші ідеї до виборців кожної з областей України», - заявив лідер партіїї Борис Колесніков. Головним завданням зустрічей з активом міста і ЗМІ було не лише представлення керівників обласних організацій політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», обговорення програми партії, а й відкритий діалог щодо тих основних проблем кожного регіону і країни в цілому, які хвилюють населення. «В Україні сьогодні існують основні сектори, які становлять економіку країни. Це - АПК, туризм, важка промисловість, логістика та інформаційні технології. Україна - це промислова країна. Промисловість - це весь Схід країни. Це дійсно індустріальні центри і, за умови розумних інвестицій, вони цілком можуть стати промисловими центрами східної Європи. Захід і Південь країни - це потужні туристичні центри. Багато країн під час пандемії були закриті, тому туристи з держав Перської затоки переорієнтувалися на Україну. Але ми виявилися не готовими з точки зору умов, щоб приймати їх. Після Євро-2012 - це перший подібний туристичний бум в Україні. А якщо точніше, так, напевно, і з часів СРСР Україна вперше може говорити про міжнародний туризм», - підкреслив політик. Багато що з того, що пропонує партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», кардинальне, але ефективне за своєю суттю - перемогти корупцію за допомогою інформаційних технологій, радикально скоротити кількість чиновників і депутатів, максимально передати повноваження з центру на місця. Тобто, провести реальну децентралізацію, зберігши за центром міжнародні відносини, оборонну політику, інфраструктурні проекти, безпеку. Багаторічний генеральний конструктор ДП «Антонов», радник голови партії з питань аерокосмічної галузі Дмитро Ківа визначив цілий ряд факторів, які привели до занепаду виробництва в Україні, головний з яких - неефективне управління. «Взяти, приміром, той же завод «Зірка», який випускав порох. Ще Катерина II видала указ про його створення. Цей завод виробляв мільйони пудів пороху. А зараз його ніхто не випускає, і Україна змушена закуповувати порох для боєприпасів у Туреччині, Єгипті, Польщі, Чехії та ряді інших країн. Щоб заводи працювали, країною повинні управляти професіонали!», - підкреслив Герой України. Під час спілкування зі ЗМІ та активом міст багато уваги приділялося питанням можливості трансформації економічних показників в соціальні. Оскільки програма партії на дві третини складається з соціальних програм, особливу увагу було приділено реформуванню системи освіти і переходу на шведську модель державного страхування в сфері охорони здоров'я, при якій кількість амбулаторій не скорочується, а люди мають дійсно якісну безкоштовну медицину. «Сьогодні закон, згідно з яким гроші повинні йти за пацієнтом, не працює. І він не буде працювати найближчим часом. Ми говоримо про те, що коли ми виграємо вибори, перший законопроект, який реалізує партія - це обов'язкове державне медичне страхування. Він дозволить українцям отримати якісне медичне обслуговування», - впевнена радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань медицини Валентина Маркевич. Щодо питання про ресурси, які необхідні для розвитку країни, партія «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» пропонує отримати їх за рахунок детінізації економіки та створення сприятливих умов для бізнесу, які, безумовно, приведуть до результату. Крім того, лідер партії Борис Колесніков вважає, що дострокових парламентських виборів не буде: «У цьому немає ніякого практичного сенсу, поки не буде доведена до кінця виборча реформа. Її головний постулат - це 300 депутатів і відкриті списки. Її важливо довести до кінця», - сказав політик. На питання про те, чим же відрізняється команда політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» від інших партій, Борис Колесніков підкреслив: «Кожен член партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» тримає своє слово і бере на себе відповідальність за прийняті рішення. Ми - партія людей, які не хизуються тим, що у них відсутнє минуле. Ми - ті, хто можуть показати конкретні результати в різних сферах», - підкреслив Колесніков. Лідером Харківської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» став Віталій Немилостивий. У Сумах керівником обласної організації партії став Костянтин Проценко. Уже найближчим часом команда партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» побуває і в інших містах України.

03.02 | 09.34
Больше
Дмитро Ківа привітав ДП «Антонов» зі 101-річчям

Радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань розвитку аерокосмічного комплексу, багаторічний генеральний конструктор ДП «Антонов», Герой України Дмитро Ківа привітав ДП «Антонов» з 101-річчям: «Сьогодні виповнюється 101 рік з дня заснування Київського авіаційного заводу. Це пізніше він став випускати по 250 літаків на рік, це пізніше він став ДП Антонов. Це пізніше він став флагманом радянської та української авіаційної промисловості. А тоді, в далекому 1920 році, Київський авіаційний завод став прикладом того, що немає нічого неможливого. Вдумайтеся: в країні тривала громадянська війна, минуло лише три місяці з моменту, коли з Києва вибили польські війська. А нова влада думала про стратегічні прориви, про майбутні перемоги і досягнення, про передові технології. Про небо! Якщо влада думає про майбутнє – у неї є майбутнє. Якщо влада зациклюється на минулому або на містечкових політичних чварах – у неї немає майбутнього. Я вірю у відродження української авіації - адже нам є що відроджувати: є традиції, досвід, імена і досягнення. Я вірю, що Україна знову почне виробляти літаки, яким аплодуватимуть найбільші світові авіасалони. Все це - в майбутньому. Вітаю українських авіаторів і особливо - працівників ДП «Антонов» з важливою датою в історії вітчизняного літакобудування! Міцного всім здоров'я, успіхів і нових досягнень, а головне - вірити в те, що українські літаки в недалекому майбутньому знову будуть підкорювати небо. І я впевнений, ми разом все можемо, ми це зробимо!», - підкреслив Дмитро Ківа.

03.02 | 09.34
Больше
У Києві відбувся перший з'їзд партії "УКРАЇНА – НАШ ДІМ"

У неділю, 30 травня, в одному з київських івент-холів відбувся перший з'їзд політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», на якому були озвучені імена професіоналів, які складають ядро партії – ТОП 7. На з'їзді були присутні понад 200 представників з усіх областей України. На порядку денному з'їзду було розглянуто ключові організаційні питання, такі як: обрання керівних органів, а також затвердження Програми і Статуту партії. Рішенням з'їзду лідером нової політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» був обраний Борис Колесніков, ексвіцепрем'єр-міністр з підготовки Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012, ексміністр інфраструктури України, меценат і політик. По закінченню з'їзду відбувся форум «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», на якому голова партії, Борис Колесников, зазначив, що створення політичної сили – це результат тривалих роздумів, узагальнення кращого світового досвіду, політичної та економічної діяльності. «До ідеї створення партії ми йшли майже тридцять років, ретельно опрацьовували контури ідеології майбутньої політичної партії – не політичного проекту, а саме партії, з серйозними амбіціями, стратегічним баченням цілей і з власним планом перетворення країни. Ми зібрали найсильнішу команду професіоналів, для того, щоб міняти, перебудовувати країну, а не вбудовуватися в систему. Нас цікавлять перетворення, а не просто участь у найближчих виборах». Крім того, Борис Колесніков розповів про команду, яка зібралася в партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»: «Всіх наших соратників об'єднує головна якість: всі вони – професіонали! І ще: їм не все одно, що буде з Україною через п'ять, десять, п'ятдесят, сто років. Кожен з них міг би з легкістю знайти застосування своїм знанням і досвіду за кордоном. Але ми залишилися і об'єдналися в бажанні змінити Україну. Наша політична партія – це відповідь на виклики часу. Ми об'єдналися, бо настає час професіоналів, продиктований запитом суспільства», – підсумував Колесніков. Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» вважає своєю першочерговою метою втілення таких завдань: відновлення суверенітету і реальної державності України; досягнення соціально відчутних результатів для громадян через зростання економіки.  Принципи партії: Політика відкритих дверей, яка принесла успіх багатьом державам. Це означає, що ми налаштовані на широку співпрацю з усією світовою спільнотою. Економізація міжнародних відносин, прагматичний підхід, що дає українській економіці максимальну вигоду, що базується на пошуку нових ринків, нових партнерів і нових інвестицій. Принцип «Україна для людини» у внутрішній політиці. Громадяни повинні повірити державі і в державу. Унітарна модель країни з передачею більшості функцій з центру в регіони. Прерогативою центральної влади повинні стати оборонна політика, безпека, зовнішня політика, інфраструктурні проєкти. Парламентська модель унітарної республіки з посиленням ролі Верховної Ради України. Двопалатний парламент, нижня палата якого обирається на виключно пропорційній основі, а верхня є представником інтересів регіонів країни. Прийняття нової Конституції України, яка повинна встановити нову систему відносин всередині держави, новий розподіл владних повноважень, а також гарантувати українцям соціальний успіх. Політика, спрямована на деіндустріалізацію (особливо в момент, коли світ переживає четверту промислову революцію), веде до руйнування економіки, її експортного потенціалу. Сьогодні серйозну увагу необхідно приділяти розвитку індустрії та модернізації промисловості. «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» – не партія Південного Сходу України або Центрального Заходу. Не потрібно ділити українців за географічними ознаками. Необхідно об'єднувати Україну, як це було зроблено при підготовці до проведення Євро-2012, і відмовитися від злочинної практики зіштовхування громадян лобами заради політичних вигод. Крім того, під час форуму, ключові особи партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», висловилися за основними сферами розвитку країни, озвучили актуальні аспекти. Герой України, академік НАН України, генеральний конструктор державного підприємства «Антонов» Дмитро Ківа, радник партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань розвитку аерокосмічного комплексу, почав своє звернення зі слів подяки команді, яка дійсно вирішила піднімати фундаментальні питання і давати на них професійні відповіді, а не займатися прожектерством. «30 років тому Україна перебувала на 10 місці в світі за промисловим виробництвом. Щорічно вироблялося до 75 літаків на харківському заводі, до 200 літаків на київському заводі. А «завдяки» діям попередніх політиків, протягом останніх шести років, в Україні не було вироблено жодного серійного літака. Можна припустити, що політики діяли не в інтересах країни, а в інтересах транснаціональних корпорацій», – сказав Дмитро Ківа. «Відродження України – це наше завдання. Свого часу відродити Україну, в післявоєнний період, українці змогли за 8 років, до 1954 року. Тоді як західні експерти передрікали нам термін відновлення в 30 років! Це стало можливим завдяки зусиллям і знанням нашого народу. Упевнений, що з командою «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», лідер якої зміг за два тижні зібрати професіоналів, які підготували країну до проведення Євро-2012, реалізувати всі намічені плани вдасться в найкоротші терміни", – підкреслив Герой України. Валентина Маркевич – радник партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань охорони здоров'я, Президент благодійного Фонду «Допомога онкохворим дітям», підкреслила, що в програмі партії йдеться про продуману і професійну медичну реформу, а не про чергові експерименти у вигляді реформ Уляни Супрун, що коштували українським платникам податків мільйони доларів, яких досі немає на рахунках міжнародних закупівельних організацій. Олександр Клімашевський, радник партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з розвитку фермерства та АПК, який розвивав поетапно свій бізнес в Україні – від ягідної грядки до експорту в країни Євросоюзу – зазначив: «Я, як молодий підприємець, розумію, що прийшов час почути професіоналів і об'єднатися навколо ідеї побудувати успішну і процвітаючу Україну, де не буде місця поділу українців за мовним і регіональним принципом». Після закінчення форуму, оголошення озвучених планів і намічених проектів, лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков, відповідаючи на питання ЗМІ, підкреслив: «Сьогодні ми не просто презентували політичну партію. Сьогодні ми відкрили двері нашої партії для всіх тих, хто розуміє, що Україна – наш дім, і фундаментом повинні стати інтереси українців, а за українським паспортом в найближчі роки повинна утворитися черга через усю Європу», – зазначив лідер партії.

03.02 | 09.34
Больше
У Тернополі нагородили дітей, які відобразили любов до України на папері

У Тернопільскому Центрі творчості дітей та юнацтва нагородили переможців та призерів обласного конкурсу дитячого малюнку за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».   Участь у конкурсі взяли 54 дитини, які навчаються у восьми гуртках. Кожен із них намалював, якою бачить Україну.   «Ви всі – молодці. Дякую за активну та творчу роботу. Цей конкурс ініціювала громадська організація «Україна – наш дім» та підготувала для вас сюрпризи. Це – перший символічний конкурс малюнку, який ми організували, але, сподіваємося, що ця ініціатива стане традиційною», – зазначила директор Центру творчості дітей та юнацтва Тернополя Світлана Миханчук.   Нагородив дітей грамотами та призами голова Тернопільської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Святослав Півторак. «Вітаю вас з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я та натхнення до навчання й творчості. Ви – наше майбутнє. Дякую, що не залишилися байдужими й намалювали, якою бачите Україну – наш спільний дім», – наголосив Святослав Півторак.   13-річний Петро Романшин розповів, що вперше подавав свої малюнки на конкурс. «Я люблю малювати. Майже щодня за допомогою олівців чи фарб я викладаю на папері свої думки, мрії, бачення майбутнього та теперішнього. Не часто беру участь в таких конкурсах. Це було вперше. Радий, що отримав сьогодні подяку», – поділився Петро Романшин.

03.02 | 09.34
Больше
Святослав Півторак: «Завдяки професіоналам, які обов’язково прийдуть до влади, відбудуться суттєві зміни в нашій державі»

Керівник Тернопільської організації політичної партії «УКРАЇНА − НАШ ДІМ» Святослав Півторак описав головні переваги рідної області.    «Тернопільщина славиться нашими родючими чорноземами. За цим показником ми посідаємо третє місце в Україні. Третину замків, найкращих замків України, які занесені в ЮНЕСКО знаходяться саме на Тернопільщині. Ми славимось своїми працелюбними українцями-галичанами».   В свою чергу, окрім досягнень,  Півторак озвучив низку проблем, які є на Тернопільщині.   «Одна із важливих проблем, яка зараз стоїть перед жителями нашої області − це відсутність сміттєпереробного заводу. Разом з нашою командою ми готові долучитися і допомогти вирішити цю проблемуі. Також, ми, чи не єдиний обласний центр, в якому відсутній аеропорт. Сполучення з нашими країнами-європейськими партнерами, один із стратегічних кроків нашої команди, але, на жаль, відсутність аеропорту гальмує вирішення цієї проблеми. Ми також долучимось до того, щоб в Тернополі запрацював міжнародний аеропорт».    Керівник Тернопільської організації політичної партії «Україна − наш дім» переконаний, що в найближчому майбутньому Україну чекають економічні та соціальні зміни. «Ми разом з командою «УКРАЇНА − НАШ ДІМ» хочемо позитивних змін в нашій державі. А це під силу лише команді професіоналів. Закликаю усіх долучатись до нашої команди. Тернопіль − це Україна, Україна − наш дім. Разом до перемоги!».

03.02 | 09.34
Больше
АНДРІЙ МАРИЧ «ВСІ МИ РАЗОМ МАЄМО БУДУВАТИ НАШЕ МАЙБУТНЄ, БУДУВАТИ НАШ ДІМ»

Керівник Львівської обласної організації «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Андрій Марич розповів про особливості Львівщини. «Львів є воротами до нашої держави і одним з найбільших регіонів на Західній Україні. Львів, в першу чергу, відомий як туристичне місто, адже кожного року Львів та Львівщину відвідує багато туристів як з України, так і з Європи та світу». Марич додав, що Львівщина славиться не лише туризмом, а й зосередив свою увагу на бізнесовому потенціалі та розвитку молоді. «У Львові та на Львівщині є дуже багато компаній, які працюють в IT-технологіях, кожен 5-й мешканець міста Лева − це студент. У місті Лева налічується близько 20 вищих навчальних закладів. Моршин, Східниця, Стрий відомі своїм курортами, які приймають кожного року дуже багато відпочивальників. Розвивається також і сільське господарство, малий і середній бізнес. Так, зокрема, на Львівщині є дуже багато представництв міжнародних компаній». Політик переконаний, що лише спільними зусиллями ми здатні змінити країну на краще: «Всі ми разом маємо будувати наше майбутнє, будувати наш дім, який починається з рідного міста, а потім вже безпосередньо з нашої держави, тому запрошую усіх долучатися до політичної партії УКРАЇНА − НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
В Одесі відбулася презентація програми «Чорноморська ініціатива Бориса Колеснікова», головними складовими якої є: Олімпіада-2036, розвиток рекреаційного туризму та багато іншого.

У понеділок, 27 вересня в одному з одеських конференц-залів відбулася презентація програми лідера партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» «Чорноморська ініціатива Бориса Колеснікова». Під час свого виступу політик зазначив, що ця ініціатива виходить за рамки Одеси і Одеської області і охоплює цілий регіон: «Проаналізувавши ситуацію в регіоні, ми пропонуємо великий проект, який умовно назвали «Чорноморська ініціатива» і який, у разі його успіху, може розширитися до «Чорноморсько-Азовської ініціативи». Йдеться про об'єднання потенціалів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в єдиний економічний макрорегіон для досягнення конкретних цілей в економіці, інфраструктурній політиці та в управлінській сфері», - заявив Колесніков. Лідер партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» переконаний, що необхідно робити ставку на медичний і бізнес-туризм, адже це дозволить не прив'язуватися до літнього періоду. Він також зазначив, що цей напрям потребує вкладень для реклами - в першу чергу міжнародної. На думку Колеснікова, це дозволить Причорноморському регіону успішно конкурувати з курортами Угорщини та Болгарії. В рамках проекту передбачається і єдина інфраструктурна мережа, і єдина концепція розвитку агросектора - на основі збільшення доданої вартості продукції. Адже одна справа - виростити і продати зерно, а інша - продати продукцію з високим ступенем переробки. Впровадження даної програми дозволить за короткий час - до 2025 року - подвоїти надходження до місцевих бюджетів, а до 2030 року - потроїти. В ході обговорення розвитку перспективи Чорноморського регіону Борисом Колесніковим була висловлена ​​ініціатива про створення спонсорського комітету з підготовки заявки на проведення Літніх Олімпійських ігор в Одесі в 2036-му році. «Як показує досвід, всі Олімпіади до змагань в Лос-Анджелесі (1984 рік) були збитковими. Все змінилося тільки тоді, коли всі повноваження передали приватному бізнесу. Лише тоді Олімпіади почали приносити дохід і розвиток для тих регіонів, які їх проводили. Яскравим прикладом в даному випадку є Барселона. Столиця Каталонії до Олімпійських ігор і після - просто два різних міста. Барселона отримала величезні інвестиції і тепер є одним з найбільш відвідуваних і відомих європейських курортів. Такий масштабний інвестиційний проект забезпечить успішний розвиток і зайнятість на багато десятиліть вперед», - впевнений лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». Підводячи підсумок, Борис Колесніков зазначив, що немає нічого неможливого, необхідний лише, професійний підхід. «Ми чітко бачимо напрями, що можна розвивати в Чорноморському регіоні. Наша команда має намір просувати цю ідею, зустрічатися з чиновниками, дискутувати, домагатися. Ми знаємо, як за короткий час можливо  досягти відчутних результатів. Головне - вірити в те, що ці цілі досяжні!», - резюмував політик.

03.02 | 09.34
Больше
Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» представила керівників трьох обласних осередків

Партія «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» продовжує відкривати свої регіональні організації по всій Україні. Зокрема, 27 вересня, під час конференції в Одесі були представлені керівники трьох обласних осередків. А саме: Одеська область - Володимир Варещенко; Херсонська область - Сергій Тригуб; Миколаївська область - Олександр Жолобецький. Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков під час свого виступу наголосив на важливості роботи обласних керівників. «Їхнє завдання - створити потужну мережу підтримки по всій Україні. Необхідно об'єднати молодь і людей старшого віку, адже, як правило, люди віком від 25 до 60 років зайняті роботою. У нас зазвичай всі забувають про «кадетів» (16-25 років), а даремно, адже є безліч прикладів успішної роботи подібних структур. Також ніхто не відмовляється від пенсіонерів. Для кожної з вікових категорій необхідний свій змагальний і освітній процес з гідними призами. Яскравий приклад - поїздка наших переможців обласних футбольних турнірів в Київ, на матч Україна - Франція. І це стосується не лише спорту. Чим більше буде заходів, які збирають навколо себе активних людей, тим більшого успіху ми досягнемо», - переконаний політик. Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» продовжує партійне будівництво в усіх областях України, яке планує завершити у 2022-му році.

03.02 | 09.34
Больше
«Україна починається з села і міста» - Борис КОЛЕСНІКОВ, лідер партії «УКРАЇНА-НАШ ДІМ».

Про це заявив політик під час представлення жителям Ільіновское громади керівника Ільіновскої територіальної громади політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Євгена Мишустина. Під час зустрічі з місцевими жителями Ільіновское ТГ лідер партії Борис Колесніков зазначив, що керівництво організації робить ставку на молодь і велике значення надає роботі саме на місцях: в селах і містах. - На сьогодні система управління у нас в державі - це якийсь вінегрет. Частина залишилася від радянської моделі, а частина - це не найкраще копіювання західної. Але Заходу успіх приніс розвинений інститут місцевого самоврядування. Життя починається з села і міста, району і області. Люди повинні організовуватися і самостійно вирішувати свої повсякденні завдання, не чекаючи розпоряджень зі столиці. Це і є справжня децентралізація. На думку політика, саме молоді люди, яким сьогодні по 20 років, амбітні, напористі, грамотні - вже через кілька років виростуть в справжніх професіоналів, які будуть чесно працювати для себе, своїх родин, громад. Приносити користь Україні. Борис Колесніков зазначив також, що партія ставить перед собою завдання піклуватися про людей старшого покоління. Адже руками нинішніх пенсіонерів побудовано 90% всього, чим ми всі до цих пір користуємося. Для цього заснували академію пенсіонерів. Зараз проходить експеримент в Київській області - оточують турботою людей похилого віку, які цього потребують. Для цього формують скаутські організації з дітей 9 - 15 років і кадетські (з молодими людьми 16 - 25 років). Є надія, що дана ініціатива з часом пошириться всюди, де будуть осередку партії. Новий керівник Олександро-Калинівської сільської первинного осередку політичної партії «Україна - наш дім» Євген Мішустін подякував своїх земляків і Бориса Вікторовича за надану довіру. - Пишаюся тим, що саме я буду представляти партію в Ільіновское ТГ. Всі проекти, які буде ініціювати партія, будуть реалізовані і в нашій громаді. Будемо підтримувати розвиток спорту, наших маленьких вчених і інші починання, - заявив Євген Мішустін. Євген, відповідаючи на питання, зазначив, що в планах є проектування та будівництво спортивних майданчиків для ігрових видів спорту таких як баскетбол, волейбол та інші. А потім передав сучасний широкоформатний телевізор нової фан-осередки ХК «Донбас» в селі Бересток для переглядів спортивних змагань та проведення спільного дозвілля. Зустріч проходила в форматі спілкування і кожен міг задати питання спікерам. Відповідаючи на них, Борис Колесников розповів про відмітної риси партії «Україна - наш дім»: - Чим партія відрізняється від інших? Тим, що кожен займається питаннями за фахом. У нас є лікарі, вчені, інженери-конструктори. Ми збираємо людей, для яких Україна - наш спільний дім. І які готові працювати на те, щоб в цьому будинку було комфортно всім. Це не популісти, а професіонали, які вже відбулися і стали успішними. Це основна відмінність від тих партій, для яких політика - це і є бізнес, - підкреслив він. Жителів громади цікавила доля проекту льодової арени в Костянтинівці. Політик розповів, що йдуть переговори про це з міським керівництвом. Місцева влада повинна підшукати місце розміщення. А від моменту виділення землі до пуску в експлуатацію - досить від 12 до 15 місяців. Крім того, Борис Колесніков повідомив, що в планах є і допомогу в реконструкції унікального легкоатлетичного манежу Костянтинівській КДЮСШ. Присутні подякували від імені жителів громади Бориса Вікторовича за співпрацю, за турботу про підростаюче покоління. В знак вдячності вручили ікону, створену руками місцевої майстрині.

03.02 | 09.34
Больше
«МАЙБУТНЄ КОСТЯНТИНІВКИ - У ВІДРОДЖЕННІ ПРОМИСЛОВОСТІ» - НАГОЛОСИВ БОРИС КОЛЕСНІКОВ, ЛІДЕР ПАРТІЇ «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» ПІД ЧАС ПРЕДСТАВЛЕННЯ КОСТЯНТИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ КЕРІВНИКА МІСЬКОГО ПАРТІЙНОГО ОСЕРЕДКУ ТА ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОЕКТУ ТЕХНОПАРКУ.

У Костянтинівській громаді реалізується безліч проектів Фонду Бориса Колесникова. Нещодавно був представлений ще один, найбільш масштабний - будівництво сучасного інноваційного технопарку. Представники громади, присутні на зустрічі з відомим політиком і меценатом, першими ознайомилися з відео-презентацією. З неї дізналися, що технопарк буде складатися з декількох комплексів. Вони сконцентрують у собі різноманітні види науково-технічної та інноваційної діяльності. Його робота буде спрямована на комерціалізацію отриманих науково-технічних доробок. У проекті передбачено створення коворкінг-центрів, які допоможуть впроваджувати стартапи та ініціативи молодих костянтинівців. Як прокоментував Борис Вікторович, на його думку, без створення подібної промислового техно майданчика Костянтинівці не обійтися. У місті сьогодні, при бюджеті приблизно в вісімсот мільйонів гривень, власних доходів - не більше двохсот. А якщо десяти тисячам городян дати роботу, то місцевий бюджет «вийде в плюс».   «Благодійні програми я беру на себе у будь-якому випадку. Але головне для городян - це робочі місця. Інакше молодь не втримати, вона буде їхати, і Костянтинівка спорожніє. Тому, якщо не збудуємо нову промисловість у місті, нічого не вийде, - впевнений Борис Колесніков.   З цього дня партію «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» у Костянтинівці представлятиме керівник її місцевого осередку Владислав Мірошниченко. Він подякував усім за довіру і пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб продовжувати реалізацію раніше початих проектів і впроваджувати нові. - Наша команда щиро хоче, щоб молоде покоління не їхало з громади, із країни. Щоб юнаки і дівчата вчилися, розвивалися і залишалися тут. Хотіли жити там, де народилися. Будемо робити для цього все можливе і неможливе, - підкреслив Владислав. Борис Колесніков привітав нового партійного керівника в Костянтинівській громаді. Зазначив, що його партійні колеги завжди жили інтересами Донеччини і нове покоління підтримає ці традиції.   « Ідей багато, не хочу забігати вперед. Поступово крок за кроком ми ознайомимо жителів громад із усіма нашими програмами. Будемо постійно інформувати про виконання своїх зобов'язань. А ви свої ініціативи - будь ласка, передавайте Владиславу, - резюмував Борис Колесніков, лідер партії «УКРАЇНА-НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
У Слов'янську представили керівника місцевого осередку "УКРАЇНА - НАШ ДІМ"

У Слов'янську відбулася презентація нової політичної сили «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» і представлення керівника місцевого партійного осередку  на зустрічі з представниками Слов'янської громади. У ході зустрічі лідер партії "УКРАЇНА-НАШ ДІМ", відомий політик, меценат і бізнесмен Борис Колесніков, представив жителям Слов'янська керівника міського партійного осередку партії, а також розповів щодо перспективи розвитку Слов'янська і дав своє бачення економічного розвитку України вцілому. Представники громади, присутні на зустріч з відомим політиком, дізналися про плани політичної сили для України і Слов'янська, які сконцентрують у собі створення нових економічних можливостей для жителів регіону. Крім численних економічних можливостей, регіон, на думку Бориса Колеснікова, має прекрасні шанси для розвитку медичного, рекреаційного та історичного туризму, який становить в інших країнах світу більшу частину надходжень до місцевих бюджетів. Цю перспективу можна реалізовувати на території Слов'янського курорту і в Святогірську, за умови створення сприятливих умов для інвесторів і місцевого бізнесу. У представників політичної партії великі плани: реалізація молодіжних проектів за участю шкільної та студентської молоді в міжнародних і національних виставках пов'язаних із літакобудуванням, а також реалізація великої освітньої, спортивної та культурної програми для осіб похилого віку. «Ідей багато, не хочу забігати вперед. Поступово крок за кроком ми ознайомимо жителів громад із усіма нашими програмами », - резюмував Борис Колесніков, лідер партії« УКРАЇНА - НАШ ДІМ » Новий керівник місцевої ячейкі- Станіслав Чайченко- подякував керівництву партії за довіру і пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб продовжувати реалізацію раніше початих проектів і впроваджувати нові. "У цьому році в політичному житті міста утворився вакуум. І це добре,  що в місто прийшла нова всеукраїнська політична сила. Її лідер і програма вселяють довіру, адже основою програми є не політичні гасла, а розвиток економіки і соціального життя», - підкреслив Чайченко.

03.02 | 09.34
Больше
У ДРУЖКІВЦІ ВІДБУЛОСЯ ПРЕДСТАВЛЕННЯ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» І ПРЕДСТАВЛЕННЯ НАЙМОЛОДШОГО КЕРІВНИКА ПАРТІЙНОГО ОСЕРЕДКУ СЕРЕД УСІХ.

Лідер партії Борис Колесніков представив керівництво осередку і розповів про програму політичної сили. Виступаючи перед присутніми Борис Вікторович зазначив, що «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» кардинально відрізняється від інших партій, оскільки інші політичні сили є бізнес-проектами їхніх лідерів. «Ми на початку великого шляху. Очолювати міську організацію партії буде депутат Дружківськоі міськоі ради В'ячеслав Ловчиков - наймолодший депутат міськради. Він - наймолодший керівник міського осередку партії по всій Україні, - зазначив Борис Колесніков. - Нам необхідно не боятися давати дорогу молодим, оскільки вони мають амбіції, свіжий погляд на вирішення проблем, їм не страшні нові виклики. Також нам не варто забувати і про пенсіонерів, адже все те, чим ми зараз користуємося, було побудовано саме завдяки їм». Борис Вікторович зазначив, що для нього Дружківка - особливе місто, оскільки з восьми своїх чемпіонських - п'ять ХК «Донбас» завоював саме у Дружківці. Минулого літа, через розбіжності з міською владою, команда була змушена переїхати до Краматорська. Сьогодні  ведуться перемовини, щоб молодіжна команда «Молода гвардія» проводила свої матчі на льоду льодової арени «Альтаїр». Продовжуючи спортивну тему Борис Колесніков зупинився на жахливому стані Дружківського стадіону. Відповідаючи на запитання щодо спортивного комплексу, політик пообіцяв вивчити цю проблему  і найближчим часом надати своє бачення її вирішення. Найбільш ймовірний варіант  залучення коштів для реконструкції спортивного комплексу - включення його жо програми президента України «Велике будівництво». Найгострішою проблемою Дружківки залишається водопостачання і для її вирішення необхідно не тільки відремонтувати Другий Донецький водовід, а в ідеалі прокласти нову гілку паралельно існуючої, але і зайнятися внутріміськими мережами. «Міська влада не хоче «спускатися під землю», щоб зайнятися комунікаціями, - зазначив Борис Колесніков. - Якщо проблему Другого Донецького водоводу влада Дружківки самостійно вирішити не в змозі, то замінити  труби у межах міста - зобов'язані ». Що стосується мовного питання, то Борис Вікторович заявив, що найближчим часом надати статус державної російській мові не вдасться, оскільки жодна політична сила не зможе зібрати 2/3 голосів Верховної Ради для внесення змін до Конституції. І ті політики, які обіцяють це зробити, є популістами і демагогами і заробляють собі політичні бали на цій темі. Виходом з даної ситуації є впровадження інституту регіональної мови, який буде затверджуватися обласними радами. Завершуючи зустріч Борис Колесніков запропонував найближчим часом провести «круглий стіл» з залученням фахівців, щоб більш предметно обговорити проблеми Дружківки і сформувати дорожню карту їх вирішення.

03.02 | 09.34
Больше
ПАРТІЯ «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» ПРЕДСТАВИЛА КЕРІВНИКІВ ПОКРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ТА МИРНОГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ОСЕРЕДКІВ

У Покровському відбулася районна конференція партії «УКРАІНА-НАШ ДІМ». На заході був присутнім лідер партії Борис Колесніков. "Для нас цей день - велика подія. Ми відрізняємося від інших партій тим, що у нас у кожній громаді в Україні, яка є" нашим домом ", буде своє відділення, свої активісти. У нас у команді і молодь, і люди із досвідом, і вони всі - професіонали. Вони вирішують завдання, які, на перший погляд, здаються нерозв'язними. Звичайно, фундамент нашої команди складають і ті люди, з якими я готувався проводити "Євро 2012". Ці фахівці  вже себе показали. Ми будуємо мобільну, сучасну, динамічну і технологічну партію, яка готова змінювати країну, суспільство і свідомість громадян ", - із вступним словом виступив лідер партії «УКРАНА-НАШ ДІМ» Борис Колесніков. У ході проведення конференції був представлений керівник Покровської районної організації політичної партії «УКРАІНА-НАШ ДІМ» Анна Оніпко. "У першу чергу, хочу висловити слова подяки за надану довіру. Я вже більше 8 років працюю журналістом, у силу професії, не з чуток, знаю про багато проблем нашої громади. Доводилося висвітлювати різні ситуації ... І одного разу, працюючи над черговим матеріалом, я задала сама собі питання: а чим ще реально допомогти у вирішенні тієї чи іншої проблеми ?! Відповідь знайшлася - сьогодні я тут! Готова плідно працювати з командою на благо якісних змін! І ці зміни повинні торкнутися кожного жителя району, всіх жителів нашої країни - адже УКРАЇНА - НАШ ДІМ! ", - зазначила Анна Оніпко. Також, під час проведення конференції, Борис Колесніков представив майбутніх керівників міських організацій Селидове, Курахово, Новогродовки і Добропілля. По закінченню заходу, присутні із залу поставили запитання лідеру. У другій половині дня аналогічна конференція відбулася в сусідньому Мирнограді, де Борис Колесніков представив керівника Мирноградськоі  міської організації політичної партії «УКРАІНА - НАШ ДІМ» Іраїду Березу. "Головна основа - місцеві активісти. Ми хочемо зібрати коло однодумців, професіоналів у своїй справі. Ми хочемо побудувати абсолютно нову партію з упором на місцеве самоврядування, яке є основою держави", - акцентував увагу Борис Вікторович. "Я  намагатимусь виправдати надану мені довіру, що дозволить Мирнограду і городянам соціально розвиватися і отримати те, що люди хочуть бачити, для нормального життя, щоб Україна дійсно стала нашим домом. Для мене у пріоритеті рішення - соціальні питання, то, що в першу чергу хвилює жителів ", - акцентіровала увагу керівник Мирноградсткоі міської організації політичної партії «Україна - наш дім» Іраїда Береза. На завершення конференції лідер партії Борис Колесніков відповів на запитання мешканців Мирнограду.

03.02 | 09.34
Больше
Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» відкрила міський осередок в Бахмуті

В Бахмуті (Донецька область) відбулася презентація партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», а також представлення керівника міського осередку партії. Ним став 32-річний бахмутчанин Максим Канаєв. Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков наголосив на важливості роботи лідерів районних та міських осередків. «Ви всі прекрасно знаєте Максима. Він гідна людина, і я впевнений у тому, що він здатний забезпечити нашій партії гідну підтримку в Бахмуті. Це дуже важливо, адже я завжди говорив, що найголовніше в роботі партії, яка буде здатна змінити ситуацію в країні, це потужні регіональні осередки. Це як раз і є те саме «золото» партії», - упевнений Колесніков. У своєму виступі Максим Канаєв висловив подяку лідеру партії за надану можливість «Я прекрасно знаю, які проблеми турбують бахмутчан і як їх вирішити. Упевнений, разом з такою командою професіоналів, нам під силу все!». Крім іншого, Борис Колесніков також відвідав Ярмарок садівництва, де нагородив призовими сертифікатами на розвиток бізнесу на 100, 50 і 25 тисяч гривень місцевих фермерів-переможців конкурсу «Бахмутський сад». А також разом з міським головою Олексієм Ревою обговорив два проекти на наступний рік: організувати масштабний фестиваль «Бахмутський шлях» і висадити в громаді 50 тисяч кущів троянд.

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков пояснив, якою має бути реальна децентралізація

Під час робочої поїздки в Донецьку область лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков, зустрічаючись з активами міст і сіл, представляючи керівників місцевих партійних осередків, ще раз нагадав про те, в чому суть реальної децентралізації і чому вона така важлива в процесі економічного зростання країни. «Є речі, які в усьому світі належать центру: це оборона, безпека, зовнішня політика, а також інфраструктура національного і міжнародного рівня. У нас же все побудовано за принципом: «ось вам витрати, а доходи самі знайдете». Так не буває. У світі все йде знизу-вгору». Спілкуючись з місцевими активами, лідер партії підкреслював важливість сили професійної команди, зокрема в тому, що вона складається з представників всіх вікових груп, а також в тому, що запорука успіху будь-якої партії полягає в грамотній структурі. Така команда зараз необхідна країні, так як в суспільстві назрів запит на професіоналів.    «Наше завдання - побудувати партію, починаючи з низів. Цей процес ми плануємо повністю завершити за півроку. Ми відкриваємо обласні, районні та міські організації і хочемо дійти до кожної виборчої дільниці. Напевно, найяскравішим світовим прикладом побудови партійної вертикалі є США», - зазначив політик. Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» в Донецькій області відкрила 11 місцевих осередків. Лідер партії також відзначив важливість кваліфікації керівників на місцях: «5 попередніх президентів дали підпорядкувати себе системі. А система наша схожа на вінегрет: залишилося частина радянської системи і друга частина - невдале копіювання західного досвіду. Важливо розуміти, що Заходу приніс успіх інститут місцевого самоврядування. Цю систему неодмінно потрібно зносити і будувати заново. Я вважаю, що найголовніше - золото партії - це керівники міських, районних і обласних організацій».

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков: «Для більшості українців підписання угоди про «відкрите небо» – перемога»

Про це лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» заявив в ефірі програми «ВАЖЛИВЕ» на телеканалі «НАШ». «Цю угоду парафували ще в 2013 році. І, безумовно, її підписання - це заслуга всіх урядів, починаючи з 2010 року, включаючи сьогоднішній», - впевнений політик. Борис Колесніков також зазначив, що підписання угоди про «відкрите небо» може дозволити знизити вартість квитків на внутрішні авіарейси до 50-70 $. При цьому, він підкреслив і той факт, що дана угода «поховає» програму президента про створення вітчизняної авіакомпанії на базі вітчизняного авіафлоту. «Чудес не буває. Для того, щоб відкрити ринок українських літаків ми повинні їх віддавати в лізинг. Саме для цього в 2011 році ми організували державну лізингову компанію «Антонов Фінанс», ставка якої дорівнювала двом відсоткам. Якщо ми говоримо в цілому про розвиток авіабудування, то ми повинні вийти зі світовими правилами і наша сила в транспортній авіації. Українські транспортні літаки, безумовно, одні з кращих в світі. А ось що стосується пасажирських суден – тут є ще над чим працювати», - підкреслив лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков: «Тільки через зростання економіки ми зможемо досягти соціально відчутного результату»

В ефірі ток-шоу «ВАЖЛИВЕ» на телеканалі «НАШ» лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков прокоментував актуальне питання експорту українського лісу-кругляка: «Площа, яка вкрита лісами, в Україні становить близько 12%. У той час, як у Франції і США - ця площа становить до 30% їх територій. І ці країни дуже акуратно підходять до своїх лісових запасів. Уряду потрібно розуміти, що в України друзів в економіці немає і ніколи не буде. В «гарячу» війну за умовний Крим або Донбас захід не полізе. У світі у нас є лише конкуренти, друзів бути не може». Що стосується зростання цін на товари щоденного споживання, на думку Колеснікова, боротися з цим можна лише шляхом підвищення заробітних плат. «Цього, в свою чергу, можна досягти шляхом збільшення продуктивності праці. Природно, це неможливо зробити за день, але якщо не почати сьогодні, то завтра і післязавтра в Україні ціни будуть світовими, а зарплати - в кілька разів менше, ніж в розвинених країнах», – заявив Борис Колесніков. Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» впевнений, що в даний момент Україні потрібні конкретні і швидкі кроки для того, щоб змінити ситуацію всередині країни: «Україні негайно потрібні зміни. Необхідно знести всю чинну систему, і написати нові, прозорі і зрозумілі кожному українцеві правила. Ще 110 років тому Вудро Вільсон сказав: «Чиновник у всьому світі корумпований і злочинний. Тому їх повинно бути мінімум, отримувати вони повинні максимум і жоден закон не повинен мати двоякого тлумачення». Це абсолютно прості істини. Вже більше століття минуло, але нічого не змінилося», – переконаний Колесніков. Борис Колесніков також зазначив, що в Україні спотворена логіка в підході до державного управління. «Проблема в тому, що у нас завжди політика є первинною, а економіка – вторинна. Але ж тільки через зростання економіки ми зможемо досягти соціально відчутного результату. Сьогодні не потрібно вже латати дірки, а необхідно робити результативні і швидкі кроки. І необхідно зрозуміти, що немає нічого неможливого для нашої країни і її майбутнього, не як сировинного придатка, а як гідного конкурента на світовій арені», - підсумував політик.

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков на своїй сторінці в Facebook привітав працівників харчової промисловості з професійним святом: «Шановні колеги! Вітаю вас з нашим професійним святом - Днем працівників харчової промисловості! Бажаю впевненості в завтрашньому дні, процвітання, миру і благополуччя! Нехай плани завжди здійснюються, а тривоги і негаразди обходять вас стороною! Нехай висока якість буде не лише на виробництві, а й у всіх сферах життя, а високі стандарти завжди будуть фундаментном для здоров'я і благополуччя нашого суспільства», - підкреслив політик.

03.02 | 09.34
Больше
Рік з моменту відкриття Mariupol Ice Center - привітання Бориса Колеснікова

22 жовтня 2020 року в Маріуполі відбулося грандіозне відкриття нової льодової арени - Mariupol Ice Center. Вона була побудована за кошти ХК «Донбас», її місткість - 300 глядачів. З нагоди року з моменту відкриття арени, почесний президент ХК «Донбас» Борис Колесніков на своїй сторінці в Facebook привітав всіх жителів Маріуполя з цією датою. «Друзі! Рівно рік тому, 22 жовтня 2020 року, в Україні стало на одну сучасну льодову арену більше - в Маріуполі відбулося урочисте відкриття Mariupol Ice Center! Емоції гостей і маріупольців, а особливо, палаючі захватом очі дітей - незабутні. І саме у такі моменти стає зрозумілим: льодовому спорту подальший розвиток покладено! На базі арени був заснований хокейний клуб «Маріуполь», який у цьому сезоні вийшов на гідний рівень і прямо зараз посідає третє місце у турнірній таблиці Української хокейної ліги. За рік роботи Mariupol Ice Center прийняв 28 матчів УХЛ, а свої сили на ковзанці спробували більше 250 000 жителів і гостей міста. Крім того, в рамках діяльності дитячих шкіл хокею і фігурного катання, на ковзани було поставлено 600 дітей. Також, завдяки програмам Фонду, каток відвідали і близько 3000 дітей із інтернатів, загальноосвітніх шкіл Маріуполя, прилеглих сіл і селищ», - зазначив Борис Колесніков. На завершення меценат і політик підкреслив, що для майбутнього України немає нічого неможливого: «Необхідно вже зараз чітко ставити перед собою завдання і відповідально ставитися до їх реалізації!».

03.02 | 09.34
Больше
Рівно 10 років тому відбулося відкриття «Арени Львів»

29 жовтня 2011 року у Львові відбулося урочисте відкриття "Арени Львів". Стадіон був частиною підготовки України до проведення чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. І, за словами віце-прем'єр-міністра з підготовки турніру Бориса Колеснікова, цей об'єкт був найскладнішим. «Ще 15 березня 2010 року на місці майбутнього стадіону стояли тільки кілочки, шматки бетонних конструкцій та головний будівельник і архітектор, які сперечаються між собою, на тему: як же все-таки будувати. У нас було 15 місяців, і наша команда будівельників разом з архітекторами зробила неможливе – стадіон був закінчений вчасно. На ньому було проведено три матчі Євро-2012, а після цього там регулярно грає збірна України, яка не програла на цьому стадіоні жодної зустрічі. Важко повірити, що минуло 10 років. Хочу привітати з цією датою всіх будівельників, архітекторів, міське та обласне керівництво, подякувати за їхні зусилля та внесок, який вони зробили у розвиток нашої країни, а також побажати нових перемог на Арені Львів», – наголосив Борис Колесніков. Директор з проведення Євро-2012 від УЄФА Маркіян Лубківський, у свою чергу, зазначив, що будівництво об'єкту було успішно завершено завдяки злагодженій роботі та величезним зусиллям будівельників, а також менеджменту: «Роботи на львівському стадіоні розпочалися у 2010 році. Саме з того моменту розпочався відлік щоденного будівництва арени, який завершився незадовго до початку турніру. Для того, щоб стадіон можна було використати під час Чемпіонату Європи, він має пройти через низку операцій, аби команда точно розуміла, як треба керувати таким складним об'єктом. Це все було зроблено. У цьому величезна заслуга будівельників, і, звісно ж, менеджменту, який керував будівництвом», - підсумував Лубківський.

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков: «Немає Східної та Західної України. Є Схід та Захід нашої країни»

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков упевнений, що проблема поділу України на Західну та Східну – вигадка політиків. «Такої проблеми не існує. Свого часу разом зі спортивними клубами я об'їхав увесь Захід України вздовж і впоперек. І жодного разу не зустрічав зневажливого ставлення до російськомовних людей. Якщо уважно подивитися, то цю тему вперше було піднято у 2001 році. І, на жаль, її успішно використала партія «Наша Україна». Тоді промови про те, що на Заході живуть правильні українці, а на Сході – бандити принесли їм успіх: у 2002 році нікому не відома «Наша Україна» отримала 22% голосів виборців. А те, що таким чином вони руйнують Україну, нікого не хвилювало», – згадує політик. Лідер партії впевнений, що країну «зшивати» не потрібно, необхідно просто прибрати маніпуляції навколо цього питання «Тоді ви побачите, як воно пропаде само по собі. Немає Східної та Західної України. Є Схід та Захід нашої країни. Давайте разом зробимо її успішною». Щодо теми повернення Донбасу до складу України, Борис Колесніков зазначив, що досягнення миру має бути пріоритетним завданням української влади. «Було підписано Мінські угоди. Безумовно, в них є те, що нас влаштовує і те, що нас не влаштовує. Це необхідно виносити за дужки і нехай міністри обговорюють спірні моменти. Обіцянки потрібно або не давати, або виконувати. Необхідно діяти виключно у національних інтересах України. За півроку все повернеться на свої місця. Головне – повернути контроль над кордоном. Потрібно, щоб цей процес нарешті зрушив з мертвої точки». Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» також висловив упевненість у тому, що за 5 років Донбас заробить для України більше, ніж вона витратить на його відновлення. «Проблему необхідно вирішувати, або визнати, що ви цього зробити не можете. Щодня ми бачимо новини про загиблих військовослужбовців чи мирних жителів. А це – зруйновані сім'ї та діти, які більше ніколи не побачать своїх батьків. Аеропорти та іншу інфраструктуру Донбасу можна відновити за рік, а 15 тисяч загиблих людей уже не повернеш. Це – найжахливіше. Я більш ніж впевнений, що Донбас за 5 років заробить для України більше, ніж вона витратить на його відновлення. І це легко довести з економічного погляду. Чим швидше ми повернемо Донбас в Україну, тим швидше Україна стане успішною!», - підсумував Колесников.

03.02 | 09.34
Больше
У Донецькій області з Днем працівників сільського господарства привітали ветеранів галузі

На честь Дня працівників сільського господарства керівники Костянтинівської та Іллінівської осередків партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Євген Мішустін та Владислав Мірошниченко привітали з професійним святом мешканців Іллінівської громади, які все своє життя присвятили роботі у цій сфері. «Було дуже приємно поспілкуватися з нашими ветеранами, дізнатися про їхню долю. На жаль, життєвий шлях багатьох із них не можна назвати легким та безтурботним. Але вражає сила духу цих людей, їхня стійкість і цілеспрямованість. Вони заслуговують на повагу, пошану та подяку. Бажаємо їм міцного здоров'я та щедрого врожаю позитивних і радісних моментів!» – зазначив Євген Мішустін.

03.02 | 09.34
Больше
«Всі на лід!»: стартував масштабний безкоштовний проєкт для оздоровлення дітей Донецької області

14 грудня Фонд Бориса Колесникова спільно із громадською організацією «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» дали старт масштабному регіональному проєкту «Всі на лід!». В рамках ініціативи понад 80 000 школярів, учнів технікумів, вихованців дитбудинків та інтернатів Донецької області відвідають льодові арени Дружківки, Краматорська та Маріуполя. «Ми розпочинаємо наймасштабнішу благодійну акцію з катання на льоду. Йдеться не про хокей і фігурне катання як такі, а про те, щоб вся молодь регіону, у прямому розумінні слова, стала на ковзани. Наша мета – прищепити їй любов до здорового способу життя. Проєкт "Всі на лід!" беспрецедентный: всі школи та класи області побувають на катках, оздоровляться, отримають масу вражень та солодкі подарунки. Бажаю хлопцям здоров'я, не шкодувати сил у досягненні цілей, насамперед у навчанні і – всі на лід!», – говорить Борис Колесніков. Проєкт активно підтримують професійні хокеїсти – гравці хокейних клубів "Донбас", "Альтаїр", "Краматорськ", "Молода Гвардія" та "Маріуполь". Спортсмени проводять для дітей майстер-класи на льоду, розповідають про користь спорту, здоровий спосіб життя, діляться досягненнями. "Борис Колесніков і його Фонд ось уже 13 років реалізують різні проекти, покликані оздоровити націю. Зараз вони намагаються залучити юне покоління на спортивні арени, щоб діти відривалися від гаджетів. Діти познайомляться із зимовими видами спорту, і, я впевнений, серед них напевно є майбутні олімпійські чемпіони. Наше завдання – допомогти їм полюбити хокей та фігурне катання, знайти своє покликання та захоплення", – розповідає Віктор Захаров, капітан хокейного клубу "Донбас".

03.02 | 09.34
Больше
Святослав Півторак привітав дітей Тернопільщини з наступаючими святами

У залі спортклубу «Галицькі леви» юним борцям Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи №1 вручили солодкі подарунки. Порадував дітей сюрпризами голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Святослав Півторак. Він наголосив, що напередодні свят, разом із однодумцями, вони постаралися привітати якнайбільше талановитих дітей області. «Ми підтримуємо талановиту молодь, наших майбутніх чемпіонів. До «Галицьких левів» прийшли невипадково, адже це – наша спортивна гордість. Напередодні свят ми розвозимо подарунки по всій Тернопіллі, щоб відзначити активних дітей. І не лише в галузі спорту, а й малюючих, танцюючих, пишучих, а також представників соціально-незахищених категорій» – поділився Святослав Півторак.

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков прокоментував нові норми мовного закону, які набули чинності з 16 січня. Відповідно до них, усі газети та журнали мають виходити українською мовою. «Важливо розуміти, що цей крок доб'є видавництва, які й так переживають свої не найкращі часи. Якщо не брати до уваги маленькі міста та села, у нас майже не лишилося людей, які читають друковану пресу. Влада звужує і так невелику аудиторію», – зазначає Борис Колесніков. Він також упевнений, що всі розмови навколо мовного питання в Україні – справжнісінький популізм: «Треба визнати, момент, коли в Україні можна було запровадити другу державну мову, втрачено. Це було доречно у період із 1992 по 1996 рік. Нині про це можна забути. Головне не це. Сьогодні у країні – повний економічний крах, який триває останні 8 років. Але на це ніхто не звертає уваги. Політики займаються популізмом. Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити. Все це відбувається на тлі того, що Україна посідає передостаннє місце у Європі за рівнем життя. Жоден народ у цивілізованій країні не дозволив би своїм політикам займатися словоблуддям у момент, коли 90% громадян, за європейськими мірками, не просто бідні, а жебраки», наголосив політик. Як успішний приклад Борис Колесніков навів Ірландію – одну з найуспішніших країн у світі з точки зору зростання економіки. «Вони залишили розмови про мови та сконцентрувалися на справді важливій справі – досягненні соціально-відчутного результату. Якби вони займалися з'ясуванням питання, яка мова важливіша: ірландська чи англійська, вони зараз були б на рівні Монголії часів правління Юмжагійна Цеденбала. Висновок один. Економіка – понад усе. Як живуть українці, це головний показник. Решта – популізм, про який треба забути!», – підсумував лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков на своїй сторінці у Facebook опублікував відеозвернення, в якому розвіяв усі сумніви щодо того, чи залишив він країну і зазначив, що страх і паніка, які, нагнітаються в ЗМІ, є прямою загрозою національній безпеці:   «Владі необхідно звернути увагу на те, що видання з ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку і дискредитують бізнес. Вони пишуть, що представники бізнесу залишають країну. Це відбувається для того, щоб знизити вартість активів і скупити все за безцінь. Я хочу нагадати, що влада існує за рахунок податків, які сплачує бізнес, і має його захищати. Необхідно зібрати РНБО на чолі з Президентом України та дати оцінку всім провокаційним статтям, які вийшли за останній тиждень. Страх та паніка, які, нагнітаються у ЗМІ, руйнують нашу країну та є прямою загрозою національній безпеці. Я не бачу приводів для паніки. Все це – неприхована провокація. І ні до чого хорошого вона не приведе. Я закликаю владу захистити бізнес організаційно та репутаційно. Зокрема – ухвалити Закон про іноземних агентів та Закон про замах на репутацію!».   Борис Колесніков також заявив, що перебуває в Україні і не має наміру залишати країну: «Для мене стала новиною інформація про те, що я залишив Україну. Зверніть увагу, як подається матеріал. У заголовках пишуть: «Олігархи залишають Україну», а якщо подивитись текст, то там написано, що країну залишають літаки. Я нікуди не збирався відлітати, окрім завтрашнього хокейного матчу між «Донбасом» та «Маріуполем». Усіх любителів хокею запрошую також його відвідати!», підсумував лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

03.02 | 09.34
Больше
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія

Починаючи з п'ятниці, 11 лютого у Краматорську проходили матчі першого етапу Кубка Донбасу з баскетболу за підтримки ГО «Об'єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». Найсильнішого виявляли 6 команд у віці від 16 до 18 років із Маріуполя, Краматорська, Дружківки та Торецька. За підсумком змагань, «бронзу» вибороли спортсмени з Дружківки, а друге місце посіла команда з Маріуполя. Чемпіонами ж у своїй віковій категорії стали баскетболісти із Краматорська. Їм і дістався головний приз – поїздка до Києва, на матч збірної України у відборі на Чемпіонат світу-2023 проти володарів титулу – команди Іспанії. «Враження від турніру – просто чудові. Я від початку вірив у те, що наша команда виграє. Ми вже не вперше займаємо перші місця на подібних турнірах. Це була необхідна ігрова практика для нас перед стартом матчів Чемпіонату України. Ми дуже раді, що ми маємо можливість всією нашою командою підтримати нашу збірну наживо, у Палаці спорту. Впевнений, це будуть незабутні емоції. До цього я не був на подібних матчах», – зазначає гравець команди-переможців Клочков Максим.  Другий етап Кубка Донбасу розпочнеться 18 лютого. У ньому візьмуть участь команди із Донецької та Луганської області віком від 18 до 20 років.

03.02 | 09.34
Больше