Запорізька область

З Новим, 2022-м роком!

Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» вітає українців із Новим, 2022-м роком!  Нехай усі незгоди та негаразди залишаться у році, що минає, а 2022-й принесе море усмішок, радості та душевного тепла.  Бажаємо міцного здоров'я, миру, благополуччя, кохання, щастя та удачі! Нехай 2022-й стане для вас роком позитивних емоцій, здійснених мрій та реалізованих планів.  З Новим роком!

03.02 | 09.34
Больше
Борис Колесніков привітав українців із Днем соборності

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков привітав українців із Днем соборності: «День соборності – день єдності українських земель – світле свято для кожного громадянина України. Цього святкового дня давайте не забувати про те, що понад 100 років тому дрібні сварки між політичними елітами того часу привели нашу країну до більшовицької диктатури більш ніж на 70 років. Внаслідок цього ми стали економічно слабкими, а життя людей стало злиденним. Тому давайте відкинемо все, що нас розділяє та візьмемо за цінність те, що нас об'єднує. Усіх зі святом, дорогі друзі!».

03.02 | 09.34
Больше
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

Днями у приміщенні шахово-шашкового клубу «Авангард» завершився чемпіонат області з шахів серед юнаків та дівчат віком від 7 до 17 років, участь у якому взяло понад 50 учасників. За його підсумками переможці вирушать на чемпіонат України, який відбудеться у Львові з 7 по 18 лютого. Переможцями та призерами стали Максим та Дмитро Сакудяки (м. Борщів), Назарій Сохор (м. Тернопіль), Крістіна Білоус (м. Хоростков) та Діана Скороход (м. Борщів). Старший тренер змагань Валерій Трембач висловив щиру подяку партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» за підтримку у проведенні турніру. У свою чергу, як зазначив голова обласної організації партії Святослав Півторак, наші однопартійці й надалі долучатимуться до підтримки юних талантів. Зокрема навесні заплановано проведення ще одного масштабного турніру.

03.02 | 09.34
Больше