У Чернігівській області стартував Всеукраїнський футбольний турнір. Переможці відвідають матч Україна - Франція

13.08 | 23:38

Поділитися:

13 серпня в Чернігівській області стартував всеукраїнський дитячий футбольний турнір під патронатом ГО «Об'єднання «Україна – наш дім». Змагання проходили в трьох вікових категоріях: до 10 років, 11-14 років та 15-18 років.

Турнір стартував в Чернігові в п'ятницю, 13 серпня, в молодшій віковій категорії. До початку змагань відбулося урочисте відкриття, де футболістів і уболівальників вітали організатори турніру. У перший день за перемогу боролися чотири дитячі команди ФК «Десна», ФК «Юність», ДЮСШ «Прилуки» та ФК «Чернігів».

За результатами ігор у молодшій віковій групі перемогу здобула команда ФК «Юність». Друге місце дісталося команді ФК «Чернігів», а бронзовим призером стала ДЮСШ «Прилуки». Після офіційної церемонії нагородження учасники і гості змагань відвідали Музей історії футболу Чернігівщини з експозицією про найвідомішого випускника СДЮШОР «Юність» - Андрія Ярмоленка.

14 серпня на футбольних полях Прилуцького ДЮСШ були проведені матчі 2-го ігрового дня в старшій віковій групі. За результатами змагань, золоті нагороди завоювала команда ФК «Десна», срібним призером стала команда ДЮСШ «Прилуки-1», бронзу отримала ДЮСШ «Прилуки-2».

В рамках завершального ігрового дня в Прилуках відбулися матчі у віковій категорії 11-14 років. Переможцем стала команда ДЮСШ «Прилуки-2», срібні медалі завоювала ФК «Юність», а бронзу - ДЮСШ «Прилуки-1».

Крім кубків і медалей, кожна з команд-переможниць отримає можливість у вересні відвідати матч відбору на Чемпіонат світу з футболу-2022 - Україна - Франція на столичному НСК «Олімпійський», а також поєдинки хокейної Ліги чемпіонів.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»