Рівненщина прийняла естафету проведення Всеукраїнських дитячих футбольних турнірів за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

30.11 | 17:59

Поділитися:

На Рівненщині було проведено Всеукраїнський дитячий футбольний турнір за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ». У матчах взяли участь одинадцять дитячих футбольних команд із всіх куточків регіону. Молоді гравці змагались у трьох вікових категоріях. У першій віковій групі -діти восьми років- перше місце здобула команда «Динамо Фемелі» (Рівне), друге місце – ФК Зоря, третє – ФК «Здолбунів». У другій віковій групі -діти дев’яти років - перше місце виборов ФК «Костопіль», друге – «Динамо Фемелі» (Рівне), третє – ФК «Зоря». У третій віковій групі -діти десяти років- перше місце здобула ФК «Костопіль», друге «Динамо Фемелі» (Рівне).

Окрім нагород, переможці турніру отримають можливітсть поїхати у Київ, на матч Україна - Франція, що відбудеться четвертого вересня, та на матч Хокейноі Ліги чемпіонів за участю вперше українського ХК «Донбас».

Під час вручення нагород голова Рівненської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Мирослав Чумак зауважив: «Розвиток спорту серед дітей та молоді є одним із приорітетів нашої команди. Спостерігаючи за тим, яка кількість батьків, дітей та простих жителів, які приходять на турніри та чуючи від них слова підтримки і вдячності, ми розуміємо - «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» на вірному шляху!  У недалекому майбутньому наша партія продемонструє країні свій потенціал та допоможе громадянам у економічному і соціальному зростанні. Діти цвіт нації, ми повинні їх підтримувати та розвивати!».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»