Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»

14.02 | 00:08

Поділитися:

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков на своїй сторінці у Facebook опублікував відеозвернення, в якому розвіяв усі сумніви щодо того, чи залишив він країну і зазначив, що страх і паніка, які, нагнітаються в ЗМІ, є прямою загрозою національній безпеці:

 

«Владі необхідно звернути увагу на те, що видання з ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку і дискредитують бізнес. Вони пишуть, що представники бізнесу залишають країну. Це відбувається для того, щоб знизити вартість активів і скупити все за безцінь. Я хочу нагадати, що влада існує за рахунок податків, які сплачує бізнес, і має його захищати. Необхідно зібрати РНБО на чолі з Президентом України та дати оцінку всім провокаційним статтям, які вийшли за останній тиждень. Страх та паніка, які, нагнітаються у ЗМІ, руйнують нашу країну та є прямою загрозою національній безпеці. Я не бачу приводів для паніки. Все це – неприхована провокація. І ні до чого хорошого вона не приведе. Я закликаю владу захистити бізнес організаційно та репутаційно. Зокрема – ухвалити Закон про іноземних агентів та Закон про замах на репутацію!».

 

Борис Колесніков також заявив, що перебуває в Україні і не має наміру залишати країну: «Для мене стала новиною інформація про те, що я залишив Україну. Зверніть увагу, як подається матеріал. У заголовках пишуть: «Олігархи залишають Україну», а якщо подивитись текст, то там написано, що країну залишають літаки. Я нікуди не збирався відлітати, окрім завтрашнього хокейного матчу між «Донбасом» та «Маріуполем». Усіх любителів хокею запрошую також його відвідати!», підсумував лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»
22.01 | 13:57
Борис Колесніков привітав українців із Днем соборності