В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ЗА ПІДТРИМКИ ГО «ОБ'ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

30.11 | 01:28

Поділитися:

У Чорноморську відбувся черговий етап Всеукраїнського дитячого футбольного турніру серед дітей 2010 року народження.

Перше місце зайняв «Чорноморець» (м Чорноморськ), срібло взяв «Днестровец» (м Білгород-Дністровськ), а третє місце завоював СК Таїрове (смт Таїрове). Керівник Одеської обласної організації партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Володимир Варещенко поділився своїми враженнями про даний захід.

«Дуже складно описати ті емоції, які ми разом з дітьми пережили протягом цього дня. Для когось це була радість перемоги, для когось – досвід поразки і можливість у майбутньому виправити недоліки і помилки, повернутися сильніше і перемогти на наступному турнірі».

Варещенко переконаний, що подібні змагання потрібно проводити частіше.

«Хочу подякувати ГО «Об'єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» за організацію цього заходу, адже діти - це наше майбутнє, і хто, як не ми, може зробити так, щоб наші з вами діти були здорові і жили в процвітаючій сучасній Україні. У свою чергу я, як керівник Одеської обласної організації політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ», обіцяю, що таких заходів стане набагато більше».

Політик привітав учасників турніру та розповів про сюрприз для переможців.

«Також, хочу привітати команди, які посіли перше, друге і третє місце. Хлопці заслужили свою нагороду і тому вони поїдуть на футбольний матч Україна - Франція в Київ на НСК "Олімпійський" 4 вересня. Пишаюся вами, хлопці!», - підсумував керівник Одеської обласної організації партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ».

01
04 0

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»