Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» відкрила міський осередок в Бахмуті

02.10 | 02:25

Поділитися:

В Бахмуті (Донецька область) відбулася презентація партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ», а також представлення керівника міського осередку партії. Ним став 32-річний бахмутчанин Максим Канаєв.

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков наголосив на важливості роботи лідерів районних та міських осередків. «Ви всі прекрасно знаєте Максима. Він гідна людина, і я впевнений у тому, що він здатний забезпечити нашій партії гідну підтримку в Бахмуті. Це дуже важливо, адже я завжди говорив, що найголовніше в роботі партії, яка буде здатна змінити ситуацію в країні, це потужні регіональні осередки. Це як раз і є те саме «золото» партії», - упевнений Колесніков.

У своєму виступі Максим Канаєв висловив подяку лідеру партії за надану можливість «Я прекрасно знаю, які проблеми турбують бахмутчан і як їх вирішити. Упевнений, разом з такою командою професіоналів, нам під силу все!».

Крім іншого, Борис Колесніков також відвідав Ярмарок садівництва, де нагородив призовими сертифікатами на розвиток бізнесу на 100, 50 і 25 тисяч гривень місцевих фермерів-переможців конкурсу «Бахмутський сад». А також разом з міським головою Олексієм Ревою обговорив два проекти на наступний рік: організувати масштабний фестиваль «Бахмутський шлях» і висадити в громаді 50 тисяч кущів троянд.

01
02 0

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»