У Херсоні відбувся Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

30.11 | 04:26

Поділитися:

У Херсоні протягом трьох днів, юні спортсмени  змагалися за першість у футбольному турнірі, який приурочено до 30-ї річниці Незалежності України. Змагання відбувалися на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи «Освіта» за підтримки ГО «ОБ'ЄДНАННЯ «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

 

Сергій Тригуб, керівник обласної організації політичної партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» відзначив важливість розвитку спорту в країні:

 

«УКРАЇНА – НАШ ДІМ» - це нова політична сила, яка сьогодні зародилася. І одним із основних її пріоритетів є розвиток освіти і спорту, тому що саме за молодим поколінням - майбутнє держави. Україна – наш дім, і ми маємо виховувати освічену, здорову націю».

 

Представники 14 футбольних команд змагалися у трьох вікових категоріях. За результатами турніру, три команди-переможці, а саме «Корвет», «Освіта-2» та «Кристал-Херсон» отримали право представляти Херсонщину на Всеукраїнському футбольному турнірі.

 

Переможцям було вручено медалі та  кубки. Кращі воротарі та бомбардири також отримали відзнаки.

 

Під час поїздки для юних футболістів заплановані екскурсії по Києву. Вони відвідають футбольний матч кваліфікації Чемпіонату світу-2022 Україна - Франція, який відбудеться 4 вересня на НСК «Олімпійський», а також відвідають матч ХК "Донбас" у хокейній Лізі чемпіонів.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»