ПАРТІЯ «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» ПРЕДСТАВИЛА КЕРІВНИКІВ ПОКРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ТА МИРНОГРАДСЬКОГО МІСЬКОГО ОСЕРЕДКІВ

01.10 | 10:46

Поділитися:

У Покровському відбулася районна конференція партії «УКРАІНА-НАШ ДІМ». На заході був присутнім лідер партії Борис Колесніков.

"Для нас цей день - велика подія. Ми відрізняємося від інших партій тим, що у нас у кожній громаді в Україні, яка є" нашим домом ", буде своє відділення, свої активісти. У нас у команді і молодь, і люди із досвідом, і вони всі - професіонали. Вони вирішують завдання, які, на перший погляд, здаються нерозв'язними. Звичайно, фундамент нашої команди складають і ті люди, з якими я готувався проводити "Євро 2012". Ці фахівці  вже себе показали. Ми будуємо мобільну, сучасну, динамічну і технологічну партію, яка готова змінювати країну, суспільство і свідомість громадян ", - із вступним словом виступив лідер партії «УКРАНА-НАШ ДІМ» Борис Колесніков.

У ході проведення конференції був представлений керівник Покровської районної організації політичної партії «УКРАІНА-НАШ ДІМ» Анна Оніпко.

"У першу чергу, хочу висловити слова подяки за надану довіру. Я вже більше 8 років працюю журналістом, у силу професії, не з чуток, знаю про багато проблем нашої громади. Доводилося висвітлювати різні ситуації ... І одного разу, працюючи над черговим матеріалом, я задала сама собі питання: а чим ще реально допомогти у вирішенні тієї чи іншої проблеми ?! Відповідь знайшлася - сьогодні я тут! Готова плідно працювати з командою на благо якісних змін! І ці зміни повинні торкнутися кожного жителя району, всіх жителів нашої країни - адже УКРАЇНА - НАШ ДІМ! ", - зазначила Анна Оніпко.

Також, під час проведення конференції, Борис Колесніков представив майбутніх керівників міських організацій Селидове, Курахово, Новогродовки і Добропілля.

По закінченню заходу, присутні із залу поставили запитання лідеру.

У другій половині дня аналогічна конференція відбулася в сусідньому Мирнограді, де Борис Колесніков представив керівника Мирноградськоі  міської організації політичної партії «УКРАІНА - НАШ ДІМ» Іраїду Березу.

"Головна основа - місцеві активісти. Ми хочемо зібрати коло однодумців, професіоналів у своїй справі. Ми хочемо побудувати абсолютно нову партію з упором на місцеве самоврядування, яке є основою держави", - акцентував увагу Борис Вікторович.

"Я  намагатимусь виправдати надану мені довіру, що дозволить Мирнограду і городянам соціально розвиватися і отримати те, що люди хочуть бачити, для нормального життя, щоб Україна дійсно стала нашим домом. Для мене у пріоритеті рішення - соціальні питання, то, що в першу чергу хвилює жителів ", - акцентіровала увагу керівник Мирноградсткоі міської організації політичної партії «Україна - наш дім» Іраїда Береза.

На завершення конференції лідер партії Борис Колесніков відповів на запитання мешканців Мирнограду.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»