Борис Колесніков: «Для більшості українців підписання угоди про «відкрите небо» – перемога»

13.10 | 12:35

Поділитися:

Про це лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» заявив в ефірі програми «ВАЖЛИВЕ» на телеканалі «НАШ».

«Цю угоду парафували ще в 2013 році. І, безумовно, її підписання - це заслуга всіх урядів, починаючи з 2010 року, включаючи сьогоднішній», - впевнений політик.

Борис Колесніков також зазначив, що підписання угоди про «відкрите небо» може дозволити знизити вартість квитків на внутрішні авіарейси до 50-70 $. При цьому, він підкреслив і той факт, що дана угода «поховає» програму президента про створення вітчизняної авіакомпанії на базі вітчизняного авіафлоту.

«Чудес не буває. Для того, щоб відкрити ринок українських літаків ми повинні їх віддавати в лізинг. Саме для цього в 2011 році ми організували державну лізингову компанію «Антонов Фінанс», ставка якої дорівнювала двом відсоткам. Якщо ми говоримо в цілому про розвиток авіабудування, то ми повинні вийти зі світовими правилами і наша сила в транспортній авіації. Українські транспортні літаки, безумовно, одні з кращих в світі. А ось що стосується пасажирських суден – тут є ще над чим працювати», - підкреслив лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»