Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» представила керівників трьох обласних осередків

27.09 | 17:46

Поділитися:

Партія «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» продовжує відкривати свої регіональні організації по всій Україні. Зокрема, 27 вересня, під час конференції в Одесі були представлені керівники трьох обласних осередків. А саме:

Одеська область - Володимир Варещенко;

Херсонська область - Сергій Тригуб;

Миколаївська область - Олександр Жолобецький.

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков під час свого виступу наголосив на важливості роботи обласних керівників. «Їхнє завдання - створити потужну мережу підтримки по всій Україні. Необхідно об'єднати молодь і людей старшого віку, адже, як правило, люди віком від 25 до 60 років зайняті роботою. У нас зазвичай всі забувають про «кадетів» (16-25 років), а даремно, адже є безліч прикладів успішної роботи подібних структур. Також ніхто не відмовляється від пенсіонерів. Для кожної з вікових категорій необхідний свій змагальний і освітній процес з гідними призами. Яскравий приклад - поїздка наших переможців обласних футбольних турнірів в Київ, на матч Україна - Франція. І це стосується не лише спорту. Чим більше буде заходів, які збирають навколо себе активних людей, тим більшого успіху ми досягнемо», - переконаний політик.

Партія «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» продовжує партійне будівництво в усіх областях України, яке планує завершити у 2022-му році.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»