Борис Колесніков: «Тільки через зростання економіки ми зможемо досягти соціально відчутного результату»

13.10 | 09:16

Поділитися:

В ефірі ток-шоу «ВАЖЛИВЕ» на телеканалі «НАШ» лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Борис Колесніков прокоментував актуальне питання експорту українського лісу-кругляка: «Площа, яка вкрита лісами, в Україні становить близько 12%. У той час, як у Франції і США - ця площа становить до 30% їх територій. І ці країни дуже акуратно підходять до своїх лісових запасів. Уряду потрібно розуміти, що в України друзів в економіці немає і ніколи не буде. В «гарячу» війну за умовний Крим або Донбас захід не полізе. У світі у нас є лише конкуренти, друзів бути не може».

Що стосується зростання цін на товари щоденного споживання, на думку Колеснікова, боротися з цим можна лише шляхом підвищення заробітних плат. «Цього, в свою чергу, можна досягти шляхом збільшення продуктивності праці. Природно, це неможливо зробити за день, але якщо не почати сьогодні, то завтра і післязавтра в Україні ціни будуть світовими, а зарплати - в кілька разів менше, ніж в розвинених країнах», – заявив Борис Колесніков.

Лідер партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» впевнений, що в даний момент Україні потрібні конкретні і швидкі кроки для того, щоб змінити ситуацію всередині країни: «Україні негайно потрібні зміни. Необхідно знести всю чинну систему, і написати нові, прозорі і зрозумілі кожному українцеві правила. Ще 110 років тому Вудро Вільсон сказав: «Чиновник у всьому світі корумпований і злочинний. Тому їх повинно бути мінімум, отримувати вони повинні максимум і жоден закон не повинен мати двоякого тлумачення». Це абсолютно прості істини. Вже більше століття минуло, але нічого не змінилося», – переконаний Колесніков.

Борис Колесніков також зазначив, що в Україні спотворена логіка в підході до державного управління. «Проблема в тому, що у нас завжди політика є первинною, а економіка – вторинна. Але ж тільки через зростання економіки ми зможемо досягти соціально відчутного результату. Сьогодні не потрібно вже латати дірки, а необхідно робити результативні і швидкі кроки. І необхідно зрозуміти, що немає нічого неможливого для нашої країни і її майбутнього, не як сировинного придатка, а як гідного конкурента на світовій арені», - підсумував політик.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»