У Тернополі нагородили дітей, які відобразили любов до України на папері

30.11 | 21:02

Поділитися:

У Тернопільскому Центрі творчості дітей та юнацтва нагородили переможців та призерів обласного конкурсу дитячого малюнку за підтримки ГО «Об’єднання «УКРАЇНА – НАШ ДІМ».

 

Участь у конкурсі взяли 54 дитини, які навчаються у восьми гуртках. Кожен із них намалював, якою бачить Україну.

 

«Ви всі – молодці. Дякую за активну та творчу роботу. Цей конкурс ініціювала громадська організація «Україна – наш дім» та підготувала для вас сюрпризи. Це – перший символічний конкурс малюнку, який ми організували, але, сподіваємося, що ця ініціатива стане традиційною», – зазначила директор Центру творчості дітей та юнацтва Тернополя Світлана Миханчук.

 

Нагородив дітей грамотами та призами голова Тернопільської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Святослав Півторак. «Вітаю вас з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я та натхнення до навчання й творчості. Ви – наше майбутнє. Дякую, що не залишилися байдужими й намалювали, якою бачите Україну – наш спільний дім», – наголосив Святослав Півторак.

 

13-річний Петро Романшин розповів, що вперше подавав свої малюнки на конкурс. «Я люблю малювати. Майже щодня за допомогою олівців чи фарб я викладаю на папері свої думки, мрії, бачення майбутнього та теперішнього. Не часто беру участь в таких конкурсах. Це було вперше. Радий, що отримав сьогодні подяку», – поділився Петро Романшин.

01
03 0

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»