У ДРУЖКІВЦІ ВІДБУЛОСЯ ПРЕДСТАВЛЕННЯ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» І ПРЕДСТАВЛЕННЯ НАЙМОЛОДШОГО КЕРІВНИКА ПАРТІЙНОГО ОСЕРЕДКУ СЕРЕД УСІХ.

01.10 | 00:13

Поділитися:

Лідер партії Борис Колесніков представив керівництво осередку і розповів про програму політичної сили.

Виступаючи перед присутніми Борис Вікторович зазначив, що «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» кардинально відрізняється від інших партій, оскільки інші політичні сили є бізнес-проектами їхніх лідерів.

«Ми на початку великого шляху. Очолювати міську організацію партії буде депутат Дружківськоі міськоі ради В'ячеслав Ловчиков - наймолодший депутат міськради. Він - наймолодший керівник міського осередку партії по всій Україні, - зазначив Борис Колесніков. - Нам необхідно не боятися давати дорогу молодим, оскільки вони мають амбіції, свіжий погляд на вирішення проблем, їм не страшні нові виклики. Також нам не варто забувати і про пенсіонерів, адже все те, чим ми зараз користуємося, було побудовано саме завдяки їм».

Борис Вікторович зазначив, що для нього Дружківка - особливе місто, оскільки з восьми своїх чемпіонських - п'ять ХК «Донбас» завоював саме у Дружківці. Минулого літа, через розбіжності з міською владою, команда була змушена переїхати до Краматорська. Сьогодні  ведуться перемовини, щоб молодіжна команда «Молода гвардія» проводила свої матчі на льоду льодової арени «Альтаїр».

Продовжуючи спортивну тему Борис Колесніков зупинився на жахливому стані Дружківського стадіону. Відповідаючи на запитання щодо спортивного комплексу, політик пообіцяв вивчити цю проблему  і найближчим часом надати своє бачення її вирішення. Найбільш ймовірний варіант  залучення коштів для реконструкції спортивного комплексу - включення його жо програми президента України «Велике будівництво».

Найгострішою проблемою Дружківки залишається водопостачання і для її вирішення необхідно не тільки відремонтувати Другий Донецький водовід, а в ідеалі прокласти нову гілку паралельно існуючої, але і зайнятися внутріміськими мережами.

«Міська влада не хоче «спускатися під землю», щоб зайнятися комунікаціями, - зазначив Борис Колесніков. - Якщо проблему Другого Донецького водоводу влада Дружківки самостійно вирішити не в змозі, то замінити  труби у межах міста -

зобов'язані ».

Що стосується мовного питання, то Борис Вікторович заявив, що найближчим часом надати статус державної російській мові не вдасться, оскільки жодна політична сила не зможе зібрати 2/3 голосів Верховної Ради для внесення змін до Конституції. І ті політики, які обіцяють це зробити, є популістами і демагогами і заробляють собі політичні бали на цій темі. Виходом з даної ситуації є впровадження інституту регіональної мови, який буде затверджуватися обласними радами.

Завершуючи зустріч Борис Колесніков запропонував найближчим часом провести «круглий стіл» з залученням фахівців, щоб більш предметно обговорити проблеми Дружківки і сформувати дорожню карту їх вирішення.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»