Костянтин Проценко: «Україна – наш спільний дім. Тільки разом ми зможемо побудувати його для себе, наших дітей та онуків»

06.11 | 03:43

Поділитися:

Керівник Сумської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Костянтин Проценко розповів про головні особливості свого рідного краю.

«Сумська область – один із головних нафтогазовидобувних регіонів країни. Майже половину всієї нафти України та десяту частину газу виробляють тут. Сумщина – неймовірний край. Аграрний сектор тут один із найпотужніших в Україні. Область знаходиться у п'ятірці лідерів із урожайності зернових культур. На нашій землі також видобувають унікальні кварцити. Тут знаходяться єдині у всій європейській частині країни родовища із високою якістю цієї сировини».

Проценко також зазначив, що Сумщина відома не лише агробізнесом. «Область славиться і машинобудуванням. На наших землях працює понад 230 підприємств великого та середнього бізнесу. Підприємства хімічної промисловості створюють тут продукцію найвищої якості, яку знають та поважають у всьому світі».

Керівник Сумської обласної організації партії впевнений, що його рідний регіон має величезний потенціал. «Сумщина – північна перлина України. Ми маємо всі умови для гідного життя, тому настав час ними скористатися. Україна — це наш спільний дім, лише разом ми зможемо збудувати його для себе, наших дітей та онуків», – підсумував Проценко.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»