Борис Колесніков зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калєтаєвим

30.11 | 11:15

Поділитися:

Лідер партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Борис Колесніков зустрівся з  Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калєтаєвим. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Друзі! «УКРАЇНА - НАШ ДІМ», як і було заявлено, має намір розвивати міжнародне співробітництво, вивчаючи нові можливості для українського бізнесу і детально аналізуючи унікальний досвід різних держав у пошуку власних шляхів розвитку.

Під час зустрічі з послом Республіки Казахстан Дарханом Калєтаєвим ми обговорили можливі взаємодії в економічній та соціальній сферах. Крім того, поговорили про казахстанський досвід трансформації вугільної промисловості, розвитку технопарків, містобудування, про державні програми кредитування, серед яких особливу увагу привертає програма «Драбина доступного житла».

Важливим для нас є меседж про те, що Казахстан зацікавлений в нарощуванні товарообігу з Україною, залучення представників малого бізнесу та взаємодії з підприємствами великих промислових комплексів.

Під час зустрічі також обговорили такі важливі інфраструктурні проекти, як восьмиденний морський шлях Одеса-Актау, а також зону безмитної торгівлі в с. Хоргос, Алматинської області.

Було прийнято рішення продовжити діалог вже в більш конкретній та практичній площині, із залученням зацікавлених казахських та українських експертів, а також представників ділових кіл.

Найближчим часом плануємо діалог з представниками інших дипломатичних місій», - йдеться в повідомленні.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»