У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»

01.02 | 22:28

Поділитися:

Днями у приміщенні шахово-шашкового клубу «Авангард» завершився чемпіонат області з шахів серед юнаків та дівчат віком від 7 до 17 років, участь у якому взяло понад 50 учасників. За його підсумками переможці вирушать на чемпіонат України, який відбудеться у Львові з 7 по 18 лютого. Переможцями та призерами стали Максим та Дмитро Сакудяки (м. Борщів), Назарій Сохор (м. Тернопіль), Крістіна Білоус (м. Хоростков) та Діана Скороход (м. Борщів).

Старший тренер змагань Валерій Трембач висловив щиру подяку партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» за підтримку у проведенні турніру. У свою чергу, як зазначив голова обласної організації партії Святослав Півторак, наші однопартійці й надалі долучатимуться до підтримки юних талантів. Зокрема навесні заплановано проведення ще одного масштабного турніру.

01
04 0

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»
22.01 | 13:57
Борис Колесніков привітав українців із Днем соборності