Рік з моменту відкриття Mariupol Ice Center - привітання Бориса Колеснікова

22.10 | 10:59

Поділитися:

22 жовтня 2020 року в Маріуполі відбулося грандіозне відкриття нової льодової арени - Mariupol Ice Center. Вона була побудована за кошти ХК «Донбас», її місткість - 300 глядачів. З нагоди року з моменту відкриття арени, почесний президент ХК «Донбас» Борис Колесніков на своїй сторінці в Facebook привітав всіх жителів Маріуполя з цією датою.

«Друзі! Рівно рік тому, 22 жовтня 2020 року, в Україні стало на одну сучасну льодову арену більше - в Маріуполі відбулося урочисте відкриття Mariupol Ice Center! Емоції гостей і маріупольців, а особливо, палаючі захватом очі дітей - незабутні. І саме у такі моменти стає зрозумілим: льодовому спорту подальший розвиток покладено!

На базі арени був заснований хокейний клуб «Маріуполь», який у цьому сезоні вийшов на гідний рівень і прямо зараз посідає третє місце у турнірній таблиці Української хокейної ліги.

За рік роботи Mariupol Ice Center прийняв 28 матчів УХЛ, а свої сили на ковзанці спробували більше 250 000 жителів і гостей міста. Крім того, в рамках діяльності дитячих шкіл хокею і фігурного катання, на ковзани було поставлено 600 дітей. Також, завдяки програмам Фонду, каток відвідали і близько 3000 дітей із інтернатів, загальноосвітніх шкіл Маріуполя, прилеглих сіл і селищ», - зазначив Борис Колесніков.

На завершення меценат і політик підкреслив, що для майбутнього України немає нічого неможливого: «Необхідно вже зараз чітко ставити перед собою завдання і відповідально ставитися до їх реалізації!».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»