10 років оновленого спортивного серця України

08.10 | 08:07

Поділитися:

Лідер партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Борис Колесніков привітав з десятиріччям НСК «Олімпійський» всіх українців, зі святом українського спорту і подякував кожному, хто допоміг з реконструкцією стадіону.

«Сьогодні рівно 10 років з того моменту, коли команда професіоналів змогла зробити, здавалося б, неможливе. Оновлення НСК «Олімпійський», як одного з інфраструктурних об'єктів, внесених до календаря підготовки країни до Євро-2012, було проведено в найкоротші терміни.

На будівельному майданчику, в самі напружені моменти, знаходилося до 10 000 будівельників. Масштаби, ресурси, люди та техніка - все перетворилося в один напружений нерв.

Видихнути всі змогли тільки після грандіозного відкриття, коли мільйони глядачів змогли відчути всю силу українського духу уболівальників і глядачів на НСК «Олімпійський», - підкреслив політик.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»