У Слов'янську представили керівника місцевого осередку "УКРАЇНА - НАШ ДІМ"

01.10 | 08:44

Поділитися:

У Слов'янську відбулася презентація нової політичної сили «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» і представлення керівника місцевого партійного осередку  на зустрічі з представниками Слов'янської громади.

У ході зустрічі лідер партії "УКРАЇНА-НАШ ДІМ", відомий політик, меценат і бізнесмен Борис Колесніков, представив жителям Слов'янська керівника міського партійного осередку партії, а також розповів щодо перспективи розвитку Слов'янська і дав своє бачення економічного розвитку України вцілому.

Представники громади, присутні на зустріч з відомим політиком, дізналися про плани політичної сили для України і Слов'янська, які сконцентрують у собі створення нових економічних можливостей для жителів регіону.

Крім численних економічних можливостей, регіон, на думку Бориса Колеснікова, має прекрасні шанси для розвитку медичного, рекреаційного та історичного туризму, який становить в інших країнах світу більшу частину надходжень до місцевих бюджетів. Цю перспективу можна реалізовувати на території Слов'янського курорту і в Святогірську, за умови створення сприятливих умов для інвесторів і місцевого бізнесу.

У представників політичної партії великі плани: реалізація молодіжних проектів за участю шкільної та студентської молоді в міжнародних і національних виставках пов'язаних із літакобудуванням, а також реалізація великої освітньої, спортивної та культурної програми для осіб похилого віку.

«Ідей багато, не хочу забігати вперед. Поступово крок за кроком ми ознайомимо жителів громад із усіма нашими програмами », - резюмував Борис Колесніков, лідер партії« УКРАЇНА - НАШ ДІМ »

Новий керівник місцевої ячейкі- Станіслав Чайченко- подякував керівництву партії за довіру і пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб продовжувати реалізацію раніше початих проектів і впроваджувати нові.

"У цьому році в політичному житті міста утворився вакуум. І це добре,  що в місто прийшла нова всеукраїнська політична сила. Її лідер і програма вселяють довіру, адже основою програми є не політичні гасла, а розвиток економіки і соціального життя», - підкреслив Чайченко.

01
03 0

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»