«МАЙБУТНЄ КОСТЯНТИНІВКИ - У ВІДРОДЖЕННІ ПРОМИСЛОВОСТІ» - НАГОЛОСИВ БОРИС КОЛЕСНІКОВ, ЛІДЕР ПАРТІЇ «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» ПІД ЧАС ПРЕДСТАВЛЕННЯ КОСТЯНТИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ КЕРІВНИКА МІСЬКОГО ПАРТІЙНОГО ОСЕРЕДКУ ТА ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПРОЕКТУ ТЕХНОПАРКУ.

30.09 | 11:31

Поділитися:

У Костянтинівській громаді реалізується безліч проектів Фонду Бориса Колесникова. Нещодавно був представлений ще один, найбільш масштабний - будівництво сучасного інноваційного технопарку.

Представники громади, присутні на зустрічі з відомим політиком і меценатом, першими ознайомилися з відео-презентацією. З неї дізналися, що технопарк буде складатися з декількох комплексів. Вони сконцентрують у собі різноманітні види науково-технічної та інноваційної діяльності. Його робота буде спрямована на комерціалізацію отриманих науково-технічних доробок.

У проекті передбачено створення коворкінг-центрів, які допоможуть впроваджувати стартапи та ініціативи молодих костянтинівців.

Як прокоментував Борис Вікторович, на його думку, без створення подібної промислового техно майданчика Костянтинівці не обійтися. У місті сьогодні, при бюджеті приблизно в вісімсот мільйонів гривень, власних доходів - не більше двохсот. А якщо десяти тисячам городян дати роботу, то місцевий бюджет «вийде в плюс».

 

«Благодійні програми я беру на себе у будь-якому випадку. Але головне для городян - це робочі місця. Інакше молодь не втримати, вона буде їхати, і Костянтинівка спорожніє. Тому, якщо не збудуємо нову промисловість у місті, нічого не вийде, - впевнений Борис Колесніков.

 

З цього дня партію «УКРАЇНА-НАШ ДІМ» у Костянтинівці представлятиме керівник її місцевого осередку Владислав Мірошниченко. Він подякував усім за довіру і пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб продовжувати реалізацію раніше початих проектів і впроваджувати нові.

- Наша команда щиро хоче, щоб молоде покоління не їхало з громади, із країни. Щоб юнаки і дівчата вчилися, розвивалися і залишалися тут. Хотіли жити там, де народилися. Будемо робити для цього все можливе і неможливе, - підкреслив Владислав.

Борис Колесніков привітав нового партійного керівника в Костянтинівській громаді. Зазначив, що його партійні колеги завжди жили інтересами Донеччини і нове покоління підтримає ці традиції.

 

« Ідей багато, не хочу забігати вперед. Поступово крок за кроком ми ознайомимо жителів громад із усіма нашими програмами. Будемо постійно інформувати про виконання своїх зобов'язань. А ви свої ініціативи - будь ласка, передавайте Владиславу, - резюмував Борис Колесніков, лідер партії «УКРАЇНА-НАШ ДІМ».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»