«Україна починається з села і міста» - Борис КОЛЕСНІКОВ, лідер партії «УКРАЇНА-НАШ ДІМ».

30.09 | 11:11

Поділитися:

Про це заявив політик під час представлення жителям Ільіновское громади керівника Ільіновскої територіальної громади політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Євгена Мишустина.

Під час зустрічі з місцевими жителями Ільіновское ТГ лідер партії Борис Колесніков зазначив, що керівництво організації робить ставку на молодь і велике значення надає роботі саме на місцях: в селах і містах.

- На сьогодні система управління у нас в державі - це якийсь вінегрет. Частина залишилася від радянської моделі, а частина - це не найкраще копіювання західної. Але Заходу успіх приніс розвинений інститут місцевого самоврядування. Життя починається з села і міста, району і області. Люди повинні організовуватися і самостійно вирішувати свої повсякденні завдання, не чекаючи розпоряджень зі столиці. Це і є справжня децентралізація.

На думку політика, саме молоді люди, яким сьогодні по 20 років, амбітні, напористі, грамотні - вже через кілька років виростуть в справжніх професіоналів, які будуть чесно працювати для себе, своїх родин, громад. Приносити користь Україні.

Борис Колесніков зазначив також, що партія ставить перед собою завдання піклуватися про людей старшого покоління. Адже руками нинішніх пенсіонерів побудовано 90% всього, чим ми всі до цих пір користуємося.

Для цього заснували академію пенсіонерів. Зараз проходить експеримент в Київській області - оточують турботою людей похилого віку, які цього потребують. Для цього формують скаутські організації з дітей 9 - 15 років і кадетські (з молодими людьми 16 - 25 років). Є надія, що дана ініціатива з часом пошириться всюди, де будуть осередку партії.

Новий керівник Олександро-Калинівської сільської первинного осередку політичної партії «Україна - наш дім» Євген Мішустін подякував своїх земляків і Бориса Вікторовича за надану довіру.

- Пишаюся тим, що саме я буду представляти партію в Ільіновское ТГ. Всі проекти, які буде ініціювати партія, будуть реалізовані і в нашій громаді. Будемо підтримувати розвиток спорту, наших маленьких вчених і інші починання, - заявив Євген Мішустін.

Євген, відповідаючи на питання, зазначив, що в планах є проектування та будівництво спортивних майданчиків для ігрових видів спорту таких як баскетбол, волейбол та інші. А потім передав сучасний широкоформатний телевізор нової фан-осередки ХК «Донбас» в селі Бересток для переглядів спортивних змагань та проведення спільного дозвілля.

Зустріч проходила в форматі спілкування і кожен міг задати питання спікерам. Відповідаючи на них, Борис Колесников розповів про відмітної риси партії «Україна - наш дім»:

- Чим партія відрізняється від інших? Тим, що кожен займається питаннями за фахом. У нас є лікарі, вчені, інженери-конструктори. Ми збираємо людей, для яких Україна - наш спільний дім. І які готові працювати на те, щоб в цьому будинку було комфортно всім. Це не популісти, а професіонали, які вже відбулися і стали успішними. Це основна відмінність від тих партій, для яких політика - це і є бізнес, - підкреслив він.

Жителів громади цікавила доля проекту льодової арени в Костянтинівці. Політик розповів, що йдуть переговори про це з міським керівництвом. Місцева влада повинна підшукати місце розміщення. А від моменту виділення землі до пуску в експлуатацію - досить від 12 до 15 місяців. Крім того, Борис Колесніков повідомив, що в планах є і допомогу в реконструкції унікального легкоатлетичного манежу Костянтинівській КДЮСШ.

Присутні подякували від імені жителів громади Бориса Вікторовича за співпрацю, за турботу про підростаюче покоління. В знак вдячності вручили ікону, створену руками місцевої майстрині.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»