Дмитро Ківа привітав ДП «Антонов» зі 101-річчям

30.11 | 08:59

Поділитися:

Радник голови партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» з питань розвитку аерокосмічного комплексу, багаторічний генеральний конструктор ДП «Антонов», Герой України Дмитро Ківа привітав ДП «Антонов» з 101-річчям:

«Сьогодні виповнюється 101 рік з дня заснування Київського авіаційного заводу. Це пізніше він став випускати по 250 літаків на рік, це пізніше він став ДП Антонов. Це пізніше він став флагманом радянської та української авіаційної промисловості. А тоді, в далекому 1920 році, Київський авіаційний завод став прикладом того, що немає нічого неможливого. Вдумайтеся: в країні тривала громадянська війна, минуло лише три місяці з моменту, коли з Києва вибили польські війська. А нова влада думала про стратегічні прориви, про майбутні перемоги і досягнення, про передові технології. Про небо! Якщо влада думає про майбутнє – у неї є майбутнє. Якщо влада зациклюється на минулому або на містечкових політичних чварах – у неї немає майбутнього.

Я вірю у відродження української авіації - адже нам є що відроджувати: є традиції, досвід, імена і досягнення. Я вірю, що Україна знову почне виробляти літаки, яким аплодуватимуть найбільші світові авіасалони. Все це - в майбутньому.

Вітаю українських авіаторів і особливо - працівників ДП «Антонов» з важливою датою в історії вітчизняного літакобудування! Міцного всім здоров'я, успіхів і нових досягнень, а головне - вірити в те, що українські літаки в недалекому майбутньому знову будуть підкорювати небо. І я впевнений, ми разом все можемо, ми це зробимо!», - підкреслив Дмитро Ківа.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»