ОЛЕКСАНДР ТАТАРИНОВ «ЧЕРКАЩАНИ Є РІЗНИМИ ЗА СВОЇМ СОЦІАЛЬНИМ СТАТУСОМ, ВІКОМ, НАВИЧКАМИ ТА ВПОДОБАННЯМИ, АЛЕ ВСІ ВОНИ ЗДАТНІ ОБ'ЄДНАТИСЯ ЗАРАДИ ДОСЯГНЕННЯ ОДНІЄЇ МЕТИ − РОЗБУДОВИ УСПІШНОГО РЕГІОНУ ТА КРАЇНИ»

30.11 | 10:59

Поділитися:

Керівник Черкаської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ» Олександр Татаринов поділився цікавими фактами про Черкащину.

«Черкаська область є наймолодшою за часом свого створення, але однак є чи не найважливішою за постатями, які тут проживали. Недаремно місцеві мешканці кажуть: «земля Богдана і Тараса». Черкащина славиться тим, що територіальний центр України розташований саме тут. Саме тут знаходиться найбільша долина річки Дніпро, яка є головною артерією України». 

Керівник Черкаської обласної організації партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»  додав, що в своєму рідному регіоні функціонує потужне промислове виробництво.

«Черкащина славиться тим, що вона є важливою складовою агропромислового комплексу. Тут також присутні хімічна, переробна, та харчова промисловість, а наявність вищих навчальних закладів дозволяє підготувати спеціалістів належного рівня».

Політик переконаний, що місцеві мешканці здатні об’єднатись заради розвитку своєї батьківщини. 

«Черкащани є різними за своїм соціальним статусом, віком, навичками та вподобаннями, але всі вони здатні об'єднатися заради досягнення однієї мети − розбудови успішного регіону та країни. Черкащина − наш дім, Україна − наш дім».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»