Володимир Варещенко: «Україна як ніколи потребує досвідчених і професійних людей у владі»

11.08 | 11:31

Поділитися:

Керівник Одеської обласної організації політичної партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» Володимир Варещенко розповів про переваги свого регіону.

«Одеська область вважається "морськими воротами" нашої країни, а 5 портів, розташованих на території області, цілодобово працюють для імпорту і експорту товарів по всьому світу. За своїми розмірами, Одеська область є найбільшою в Україні. Для порівняння, вона набагато більша, ніж вся Бельгія, а завдяки вдалому географічному розташуванню та сприятливому клімату, Одеська область може сміливо похвалитися своїми родючими землями, на яких ми вирощуємо, до речі не тільки популярні зернові культури, а й чудовий виноград, з якого виробляємо відомі на весь світ вина.

Крім цього, Варещенко зазначив і колосальний потенціал промислового сектору.

«Наша область багата надрами, в яких були виявлені чималі поклади газу, нафти, золота та інших корисних копалин. На території Одеської області розташований цілий ряд стратегічно важливих підприємств, що ведуть свою діяльність в енергетичній, нафтопереробної, машинобудівній, хімічній та інших галузях, тим самим, створюючи надійний фундамент для економічного розвитку України».

Керівник Одеської обласної організації «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» переконаний, що тільки професіонали своєї справи зможуть поліпшити добробут нашої країни.

«Наш головний і найбільш цінний актив − це працьовиті люди, які щодня, власним прикладом, демонструють високий професіоналізм в роботі, і бажання змінювати країну на краще. І в той час, коли Україна, як ніколи, потребує таких людей у владі, ми закликаємо об'єднатися, і спільними зусиллями будувати наше майбутнє, адже Україна - наш дім, і разом ми зможемо повернути в нього мир і розвиток».

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»