Маркіян Лубківський - про смерть Віталія Шишова: «На кону не лише професіоналізм наших правоохоронців, а й міжнародний авторитет України»

30.11 | 10:25

Поділитися:

Український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, радник голови партії «УКРАЇНА - НАШ ДІМ» з питань зовнішньої політики Маркіян Лубківський прокоментував резонансну новину про вбивство голови громадської організації «Білоруський будинок в Україні» Віталія Шишова.

В першу чергу Маркіян висловив слова співчуття близьким загиблого.

Лубківський зазначив, що українська громадськість глибоко шокована смертю білоруського активіста. «Швидке, ретельне і ефективне розслідування з боку українських правоохоронних органів має привести до встановлення та покарання виконавців і замовників цього страшного злочину».

Також радник голови партії з питань зовнішньої політики підкреслив важливість даного розслідування в контексті міжнародного позиціонування України. «Слід також враховувати, що швидких результатів розслідування чекають не лише в Україні. Встановлення істини очікує стурбована міжнародна громадськість і наші партнери. Тому на кону не лише професіоналізм наших правоохоронців, а й міжнародний авторитет і імідж України», - переконаний Лубківський.

Також дивляться

15.02 | 10:44
У Краматорську стартував Кубок Донбасу з баскетболу. Головний приз – поїздка до Києва, на матч Україна – Іспанія
14.02 | 20:00
Борис Колесніков: «Видання з усіма ознаками іноземних агентів розпалюють внутрішню ворожнечу, паніку та дискредитують бізнес»
01.02 | 15:55
У Тернополі відбувся чемпіонат області з шахів за підтримки партії «УКРАЇНА – НАШ ДІМ»
24.01 | 20:01
Борис Колесніков: «Якщо прибрати з порядку денного тему мови та НАТО, то 95% українських політиків не буде про що говорити»